10 septembrie 2014

Tratamente gratuite pentru bolnavii de cancer (video)

Citeste cu atentie dupa care ... dă mai departe! Căci în fiecare clipă cineva are nevoie de tratamente GRATUITE pentru bolnavii de cancer, la standarde moderne!


În România, să te îmbolnăvești de cancer înseamnă să te trezești că ai de luptat nu doar cu boala, ci și cu sistemul de sănătate. Ambele vor încerca să te ucidă. Boala e agresivă și imprevizibilă, iar sistemul de sănătate e departe de a-ți asigura dreptul la viață, garantat prin constituție. Dimpotrivă, pare că se străduiește să nu supraviețuiești. Unele citostatice lipsesc, iar, pe partea de radioterapie, e jale. Nu doar că cele mai multe aparate din clinicile
oncologice sunt niște rable perimate, dar mai sunt și liste de așteptare la tratament de luni de zile, boala nefiind deloc dispusă să stea la coadă odată cu pacientul.

În aceste condiții, Asociația Dăruiește Viață a declanșat o campanie umanitară prin care oferă, împreună cu clinica privată Amethyst Radioterapy, tratamente gratuite cu radioterapie, la standarde occidentale. Mai exact, în perioada 8 septembrie 2014 – 31 martie 2015, se oferă lunar câte 5 tratamente complete cu radioterapie. Selectia cazurilor va fi făcută, strict pe criterii medicale, de către o Comisie Oncologică prezidată de Prof. Dr. Christian Chiricuță, un medic oncolog extrem de competent, cu o experiență uriașă în spate, acumulată în Germania, dar și un om deosebit, despre care o să vreau să vă mai povestesc.
Găsiți detalii despre campanie, regulamentul ei și toate informațiile de care aveți nevoie, pe www.daruiesteviata.ro.
P.S. Dați mai departe, vă rog, acest mesaj, ca să ajungă la oamenii care au nevoie și pentru care această campanie  ar putea înseamna o șansă reală, concretă și palpabilă la viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!