9 octombrie 2014

5 Site-uri prin care poti trimite SMS-uri GRATUIT -Cum sa folosesti telefonul in marketing(in mod etic!)

Pentru ca telefonul a devenit parte din viata noastra, si pentru ca astazi, pe telefon, putem practic face cumparaturi, citi mailul sau, hoinari putin(mai mult deseori) pe facebook, de ca sa nu il folosim si in scop de ... marketing?

Daca tot e la indemana tuturor!

Sunt mai multe site-uri pe internet care oferă posibilitatea de a trimite zilnic între 3 și 10 mesaje gratuite către un număr de telefon mobil.Nu trebuie decât să introduceți numărul de telefon al destinatarului și textul mesajului. Iată câteva platforme online pe care le-am identificat
eu, si de pe care puteți trimite SMS-uri gratuite: 
www.mesajgratuit.ro. Dacă nu vrei să-ți faci un cont pe acestă platformă ai o limită de 3 mesaje pe zi către un număr de telefon. În schimb, dacă te autentifici site-ul spune că ai dreptul la câte 5 mesaje zilnice către orice număr de telefon din România, din rețelele Orange și Vodafone.
www.sms-gratuite.ro. Gratuit, poți trimite până la 250 de mesaje în Orange, 100 în Cosmote și 50 în rețeaua Vodafone. Cei care doresc să trimită SMS-uri în străinătate sau mai multe în rețelele din România trebuie să plătească o taxă între 1 și 3 euro, în funcție de pachetul pe care îl aleg.
www.3sms.ro. Destinatarul va primi mesajul tău ca fiind expediat de pe un număr scurt, 1846. De asemenea, va fi înștiințat că SMS-ul a fost trimis de pe acest site și să nu răspundă. Într-o zi nu poți expedia pe un număr de telefon mobil decât maxim 3 mesaje. Funcționează doar pentru rețelele de telefonie mobilă din România, nu și în străinătate.  
www.free- -sms.com. Poți trimite până la 10 mesaje gratuite în majoritatea rețelelor de telefonie mobilă din întreaga lume. Trebuie să-ți faci cont, iar pentru a-l activa trebuie să introduci un cod pe care îl vei primi prin SMS pe numărul tău de telefon.    
www.e-freesms.com. Poți trimite SMS-uri gratuite în peste 150 de țări. Nu e nevoie să-ți faci un cont, pur și simplu introduci numărul de telefon și mesajul. 
www.afreesms.comPoți trimite SMS-uri gratuite, la fel ca pe site-ul de mai sus oriunde in lume, fara a fi nevoie să-ți faci un cont; pur și simplu introduci numărul de telefon și mesajul in limita a 160 de caractere.
Cu siguranta ca mai sunt si alte site-uri sau aplicatii. Voi pe care le folositi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!