26 octombrie 2014

Ce sfaturi i-a dat Ion Tiriac Simonei Halep pentru meciurile cu Serena Williams si Maria Sharapova

Conform publicatiei online Ziare.com, fostul mare jucator de tenis si antrenor, Ion Tiriac, a sfatuit-o pe Simona Halep ce trebuie sa faca pentru a le invinge pe primele doua tenismene ale planetei si principale adversare, Serena Williams si Maria Sharapovainaintea duelurilor "de foc" de la Turneul Campioanelor din Singapore.
"Serena trebuie plimbata. Daca o misti pe teren si nu iti rupe punctul, Serena poate sa fie o prada usoara. Am vazut ca in ultima vreme i-au cam citit jocul", a spus Tiriac 
Apoi i-a explicat cum poate fi rapusa si rusoaica Maria Sharapova:
"In momentul in care antrenorul Sharapovei vine si ii spune ca nu mai are nimic de pierdut si sa rupa mingea, atunci ea trebuie sa rupa mingea mai tare ca Sharapova. Sa nu se lase in spate, sa tina aproape de teren si sa schimbe mereu jocul."
Se pare ca pana acum, Simona a ascultat si a pus in aplicare ce a sfatuit-o Tiriac inregistrand doar victorii, cea mai importanta fiind, desigur, cea cu Serena Williams. 

Iar din pacate sau din fericire(!) Maria Sharapova a fost eliminata de la Turneul Campioanelor disputat in Singapore, astfel ca, a scapat de Simona! Rusoaica, numarul doi mondial, a pierdut setul al doilea in meciul cu Agnieszka Radwanska, ratand astfel sansa unei eventuale calificari in semifinale.

La randul ei, Simona Halep a devenit prima jucătoare din România care va disputa finala Turneului Campioanelor, după ce a dispus în semifinale de Agnieszka Radwanska (6 WTA).

Calificata in semifinale de Simona Halep, care a preferat sa dea totul in meciul cu Ana Ivanovici, Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor dupa ce a invins-o in semifinale pe daneza Caroline Wozniacki, astfel ca, o dubla victorie inregistrata de Simona impotriva Serenei, in decurs de o saptamana, ar fi incununarea succesului pe care il merita pe deplin!

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a declarat, ieri, după calificarea Simonei Halep în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, că ...
"Sunt incantata de calificarea in finala. Obiectivul meu este sa castig trei game-uri. Acesta ar fi primul meu obiectiv. Sper sa imi pastrez serviciul. Asta ar fi bine. Cel mai mult, sper sa obtin un break, asa ca incep cu obiective scazute. Ea a jucat foarte, foarte bine. Voi da tot ce am mai bun si vom vedea ce se va intampla" - Serena Williams
Eu sunt gata sa pariez pe victoria Simonei! Tu?

Lasa mai jos, in casuta de comentarii, pronosticul tau, si revin-o dupa meci sa sarbatorim! :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu