25 decembrie 2014

De Craciun, uremeaza LUMINA din tine!


Iata că ne aflăm la cateva ore sărbatoarea Nasterii Domnului - pruncul Iisus, sarbatoare crestina celebrata la 25 decembrie (in calendarul gregorian) sau 6 ianuarie (in calendarul iulian) in fiecare an. Simbolul acestei sarbatori este Steaua care lumineaza calea celor trei magi catre staulul de boi unde venea pe lume pruncul inconjurat de o aura luminoasa

In urma cu cateva zile, pe 22 dec. in acest an, am sarbatorit Solstitiul - trecerea Soarelui in emisfera nordica si cea mai lunga zi in emisfera sudica. Pentru toti locuitorii de pe glob aceasta este o sarbatoare a Luminii.
Pe 8 decembrie budistii au celebrat Budhi Day - ziua Iluminarii lui Budha iar intre 16-24 decembrie evreii au sarbatorit Hanukka, sau Sarbatoarea Luminii. Mii de candele si lumanari au fost aprinse si au luminat in aceste 8 zile.

... Sunt 100% convins ca si in fiecare dintre noi arde in permanenta o lumina, si ca ... oricat de multe provocari intampinam de-a lungul vietii, acea lumina nu se stinge! E adevarat, poate parea uneori coplesita de "o multime de probleme", dar ea, continua sa fie acolo, sa arda acolo si sa se reverse asupra lumiii. Doar astfel simte lumea cine suntem noi, cu adevarat, si astfel afla si ei, in lumina si contrast, cine sunt ei cu adevarat...Urarea mea pentru voi, astazi, in ajun de mare Sarbatoare a luminii, vine prin intermediul cuvintelor lui Neale Donald Walsch:"Întunericul acestei lumi te aşteaptă -- nu pentru a te mistui, ci pentru a fi transformat de strălucirea ta. În decursul acestui Anotimp al Luminii, fii însăşi Sursa ei scânteietoare, pentru toate fiinţele dornice de Bucurie. " 

Toata lumea transmite urari de bucurie, fericire si iubire, dar haide-ti SA FIM NOI bucurosi, fericiti si generosi in iubire. Ia caldura generata de aceasta lumina, va aduce caldura, bucurie, fericire, si in vietile celor din jur! Si totodata, sa nu uitam de cei mai tristi ca noi!

SARBATORI CU LUMINA IN SUFLET, CUGET SI SIMTIRI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu