6 decembrie 2014

Portret de Familie cu Cristian Șuțu


Despre Cristian Șuțu, un blogger dar mai ales un fotograf de exceptie, nu stiam prea multe pana in martie 2013 cand, participand la Social Media Summit, am avut prilejul sa-l cunosc si sa aflu povestea Portretelor de Femeie si a Portretelor de Familie. Si va marturisesc ca toate povestile lui sunte deosebite!

2014 este al patrulea an consecutiv cînd Foto Union te invită se iei parte GRATUIT la cea mai mare campanie publică de fotografie din România Portret de Familie, susținut de Bitdefender. Timp de șapte zile, între 13 și 19 decembrie, în intervalul orar 18.00-22.00, esti invitat sa iti adui familia (tradițională, ori de colegi sau prieteni) și sa mergi pentru ca Foto Union doreste să-ți faca cadou un portret. Toată treaba se întîmplă în Centrul Vechi din București, mai exact pe strada Șelari nr 14, la Academia de Biliard (vezi harta).

Ca la fiecare ediție a campaniei noastre tradiționale de fotografie, va fi amenajat cu ajutorul celor de la www.dealtadata.ro un decor de Sărbători. Cu un brad de Crăciun. Sub care, dacă doriți, aveți posibilitatea de a lăsa un cadou oricît de mic și de a face, astfel, fericiți niște copii. Este vorba despre 60 de copii de la Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ din Bistrița. Click aici pentru cîteva detalii despre minunile care se întîmplă la Centrul Micul Prinț.

De reținut:
"1. Sedințele foto vor avea loc la Academia de Biliard (strada Șelari 14), în perioada 13 -19 decembrie, între orele 18.00 și 22.00
2. Nu este nevoie de programare.
3. Ședintele foto le vom face în ordinea sosirii, iar prioritate vor avea familiile cu copii.
4. Nu vă costă nimic. Este un cadou pe care Foto Union vi-l face în preajma Sărbătorilor.
5. Sedința foto durează 2-3 minute.
6. Vă oferim un portret de familie, atît sub formă digitală (pe adresa de email pe care ne-o veți lasa), cît și sub formă de print (3 exemplare per familie).
7. Dacă doriți totuși mai multe printuri, ele vor fi efectuate contra cost, iar pentru va trebui să comunicați colaboratoarei noastre Claudia Brașoveanu cîte exemplare doriți.
8. Toate printurile vor fi oferite pe loc, într-un termen de așteptare pe care noi îl estimăm la circa 30 de minute.
9. Urmăriți pagina de facebook Portret de Familie și hashtag=ul #portretdefamilie pe instagram.
10. Numele meu este Cristian Șuțu și vă anunț că iar e bine."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu