21 februarie 2015

NOU! Life, camera, action! - Video pe Twitter



"Surprinde cele mai semnificative momente ale vieții cu funcția video de pe Twitter și arată lumii ce se întâmplă în viața ta. Împărtășește recitalul de dans al fiicei tale, un exercițiu slam dunk impresionant sau orice altceva care arată un moment în mișcare - și ai pe loc un public din întreaga lume."
Asa suna comunicatul pe care l-am primit azi dimineata si care anunta ca incepand de astazi, o noua aplicatie Twitter ce poate rula atat pe iPhone cat si pe Android da posibilitatea oricui sa captureze si sa share-uiasca
anumite momente semnificative pentru autor. 
Multi se vor bucura, de fapt, cum sa nu fie placut sa ai posibilitatea sa capturezi un scurt filmulet important pentru tine: ca vorbim de o declaratie de dragoste, ganguritul unui bebelus sau orice altceva.

Ei bine, pentru mine, ca marketer, acest "orice altceva" este pas inainte catre excelenta in servicii. Un avertisment pentru companii si producatorii de servicii, la modul ca trebuie sa fie mult mai atenti la modul cum vorbesc cu clientul, cum se comporta cu clientul. 
In acelasi timp, si o modalitate eficienta de a intelege adevaratele nevoi ale clientului si a le satisface!

Lasand la o parte glumele proaste, care indiscutabil nu vor lipsi, poti arata lumii mult mai rapid si mai usor cum te trateaza un vanzator, cum esti servit de o casiera sau cum iti raspunde o asistenta ...

Lasand la o parte toate acestea, sa ne bucuram si de aceasta oportunitate pe care ne-o ofera Twitter de a ne impartasi povestile prin aplicatia ce ne permite sa filmam, sa taiem si share-uim.
Mai multe detalii, aici.

Tie cum ti se pare aceasta noua oportunitate?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu