12 februarie 2015

AN INTIMATE LIVE CHAT WITH TONY & SAGE ROBBINS (Video Spreecast)


Ti-ar place sa afli pasii pe care ar trebui sa ii faci pentru a atrage partea potrivita in viata care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti? Partenerul sau partenera care sa te faca fericita, alaturi de care sa cresti si sa va dezvoltati impreuna pana la sfarsitul vietii? 

Daca raspunsul tau este ... DA, si stii limba engleza, FA-TI un cadou si urmareste aceasta inregistrare cu Sage si Tony Robbins intr-un spreedcast realizat aseara cu ocazia zilei indragostitilor (Valentine's Days!) iti garantez ca MERITA!!!

Este un hangout interactiv in care Tony si Sage au conversat in direct cu cateva cupluri care au reusit sa prinda legatura si sa intre in direct.

(Intre minutele  06:45-07:39 este o defectiune tehnica si cade sonorul, asa ca sa sa nu crezi ca este ceva de la tine!) 


*********

Would like to know the steps we must take to attract the right kind of love, the one that makes us grow and lasts till the end. 
Many thanks to those 100k that joined Tony and Sage for their first Spreecast chat last night! Have a magnificent Valentine's Week! In case you missed them, watch here:UP DATE: la un an de la acest hangout, Tony & Sage, repeta in 2016 "experienta" unui nou hangout cu fani din intreaga lume. Ne bucuram sa iti oferim si aceasta noua inregistrare in care Sage si Tony isi impartasesc valorile comune, misiunea, dragostea ...! :) 

 
 

 

http://www.aisucces.ro/tony-robbins-upw2017-official/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!