7 martie 2015

Exercițiu de 8 Martie pentru bărbați

Articol scris de Andy SzekelyMăi, bărbate,

Fă un exerciţiu de 8 Martie…

Nu mă refer să cumperi cadouri sau să te dai peste cap cu surprize neaşteptate pentru femeile din viaţa ta (deşi, ai putea să faci şi asta şi probabil că ar fi o idee foarte bună. :) )


Îţi sugerez, însă, altceva:


Pune mâna pe o foaie şi ceva de scris şi fă o listă cu cele mai importante femei din viaţa ta.

Or fi 5…? Or fi 10…?

Când faci lista, lasă cam 3 rânduri spaţiu liber sub fiecare nume, ca să poţi să scrii ceva.

După ce ai făcut lista, scrie sub fiecare nume câteva cuvinte de recunoştinţă.

Scrie de ce eşti recunoscător că această femeie este în viaţa ta.

Apoi, pune mâna pe telefon şi ia legătura cu fiecare dintre femeile pe care le-ai pus pe listă şi urează-le de 8 martie ce-ţi vine…

O să-ţi vină să le urezi ceva frumos şi din inimă, pentru că tocmai ai încărcat cu energia recunoştinţei acele rânduri scriindu-le pe foaie…

Atât!

Te asigur că aceste minunate făpturi intuitive, femeile, îşi vor da seama din tonul vocii tale că ceea ce spui este pe bune.

Să îţi fie cu folos, măi, bărbate!

Inspiratie,
Andy

P.S: Dacă eşti femeie şi ai citit până la capăt, îţi spun doar atât:

Mulţumesc, în numele tuturor bărbaţilor, pentru că NE EXIŞTI!

Te iubim pentru cine NE EŞTI!

Îţi suntem recunoscători pentru cum NE ÎNVEŢI să fim mai mult noi înşine!

TE IUBIM!

La mulţi ani, de 8 martie!

Află cum poți comunica tot ceea ce simţi astfel încât să fie pe înţelesul tuturor urmărind în ordin materialele din pachetul special de 8 martie (NOT) for women Only !. (în total, 2 carti, 4 cd-uri audio şi 2 booklet-uri):


* toate taxele sunt incluse


"COMUNICĂ, INFLUENŢEAZĂ, CONVINGE"

o carte practică despre persuasiune
Preț de listă: 49 lei


"Comunică, Influenţează, Convinge" este o carte parctică despre ştiinţa şi arta persuasiunii.


Ea a fost scrisă cu două obiective:

1. Să iţi ofere o trusă de scule completă, cu tot ce ai nevoie să ştii ca să ai succes în vânzări, negocieri, managementul echipelor, comunicare socială şi chiar relaţii de familie.
2. Să te incite să iţi doreşti să aprofundezi acest domeniu, al persuasiunii, care este, de fapt, abilitatea nr. 1 a liderilor!

Liderii ştiu să folosească persuasiunea pentru a-şi ghida interlocutorii, astfel incât acestia să ajungă singuri la propriile concluzii.

Ei folosesc cu măiestrie arta de a pune întrebări astfel încât să identifice rapid care sunt nevoile de bază si să livreze ceea ce înterlocutorii au realmente nevoie.

Toate cele 96 de idei si strategii de înfluenţare cu integritate prezente în carte, au fost atent selectate şi asezate într-un SISTEM complet de învăţare, un adevărat instrument puternic ce iţi oferă tot ce ai nevoie să ştii despre persuasiune ca să obţii succesul pe care îl meriţi!

Cartea înglobează o serie de ocupaţii: vânzări, negociere, networking, public speaking, management si delegare, marketing si advertising, scriere comercială si beletristică, consultantă si coaching, parentalitate si educaţie

Ce poate face pentru tine acest sistem este de-a dreptul extraordinar !?
• te poate ajuta să citesti dintr-o privire limbajul nonverbal al celorlalţi
• îţi poţi da seama când te afli într-o relaţie sănătoasă sau nu
• îti poţi selecta pe baze stiinţifice clienţii, furnizorii si viitorii colegi
• poţi construi strategic, cu orizont de 2-3 ani, relaţii de parteneriat
• ştii cum să iţi autoevaluezi progresul ca lider si bun negociator
• ştii să te pregătesti pentru întâlniri cu mize mari
• ştii clar cum se fac prezentările argumentate şi convingătoare
• înţelegi ce întrebări îşi pune interlocutorul şi poţi răspunde la acele întrebări
• ştii să rezolvi elegant obiecţii şi să comunici cu scepticii în mod elegant
• înţelegi noţiunea de manipulare şi ştii cum să te fereşti
• îţi construiesti propriile criterii de înfluenţare ca să te menţii in zona etica
• înveţi să comunici cu tine însuţi, să te motivezi şi să iţi gestionezi bine energia

Ce spun primii cititori:
Chiar dacă aveam mulţi ani de practică în afaceri, nu am zăbovit să analizez dacă deţineam cât mai multe informaţii relevante și „trucuri permise” pentru a obţine ceea ce doream într-o negociere. Acum, aplicând modelul de persuasiune, știu sigur că nu îmi scapă nimic important și mă simt mult mai puternică. Chiar și dacă aș avea doar avantajul că astfel, stima de sine mi se întărește și tot aș fi câștigătoare. Practic, însă obţin mult mai mult, anume rezultatul dorit, într-un mod elegant, etic și ușor.” Silvia Sîrb - Business consultant

Este o hartă complexă și completă a negocierii, ce te ajută să îţi stabilești punctul de plecare, punctul de sosire, drumul ecologic și acţiunile necesare atingerii obiectivului. Ai în mână o busolă ce-ţi arată exact pasul următor, tot ce ai de făcut e să devii conștient unde te afli pe hartă în fiecare moment și să parcurgi drumul până la capăt.” Laszlo Fodor – Antreprenor


INTELIGENŢA EMOŢIONALĂ
2 CD-uri plus booklet 

(produs ne-lansat, disponibil exclusiv în ofertă!)
Preț de listă: 65 de lei

Probabil ai auzit de termenul ”inteligență emoțională”. Probabil acesta este și motivul pentru care citeşti acest review: vrei să aprofundezi termenul și, mai mult de-atât, vrei să-ţi măreşti EQ-ul, adică nivelul de inteligență emoțională!

Acesta e un motiv suficient de puternic care mă determină, pe mine, să vin în ajutorul tău cu informații importante despre acest subiect:

În acest material, eu, Andy Szekely, şi cu Adrian Răulea - trainer şi coach în domeniul inteligenţei emoţionale, îţi vorbim despre întreg procesul de consolidare al inteligenţei emoţionale.

Printre altele, îți recomand să nu ratezi interviul pe care Adrian mi l-a acordat, în exclusivitate, deoarece, ascultându-l, vei afla care este legătura dintre emoții, fiziologie și minte


« Inteligenţa emoţională » este un produs ce cuprinde 2 CD-uri (plus booklet), din care vei învăța:


» Ce este, de fapt inteligenţa emoţională.


Vei afla ce înseamnă « inteligenţă emoţonală » şi ce vor să-ţi comunice emoţiile tale (îţi vei înţelege, mai bine, emoţiile).

» Cum te prinzi că o persoană este inteligentă emoţional.

Chiar dacă eşti începător în studiul inteligenţei emoţionale, îţi vei da seama, foarte uşor, care este nivelul inteligenţei emoţionale al oamenilor cu care interacționezi.

» Câte emoţii simte omul într-o zi.

Vei şti cam câte emoţii trec prin corpul uman pe parcursul unei zile.

» Cum poţi deveni mai inteligent emoţional.

Vei afla metode care te ajută să înţelegi cauza emoţiilor negative, astfel încât acele emoţii să nu se mai repete.

» Ce să faci atunci când o serie de emoţii negative te invadează.

În acest interviul cu Adrian Răulea, acesta îţi dezvăluie soluţii bune pentru ca tu să ieşi din situaţiile de criză din viaţa ta. Aceste soluţii te vor ajuta să-ţi găseşti echilibrul şi să te ridici de jos, puţin câte puţin.

» Cum să ieşi dintr-o stare nepotrivită şi să te transpui într-o stare bună.

Vei afla care sunt primele 2-3 lucruri pe care să le faci dimineaţa, pentru a ieşi dintr-o stare de stres, nervozitate şi oboseală psihică.

» 1 tehnică ce te ajută să-ţi învingi orice teamă ai avea.

Este vorba de o tehnică ce îţi aduce lucrurile în sfera ta de control și care te face să acţionezi, deblocându-te din starea de teamă.

» Ce rol joacă inteligenţa emoţională în menţinerea stării de sănătate.

Vei vedea cum inteligenţa emoţională te poate ajuta să rămâi sănătos – sau, dacă eşti bolnav, să te vindeci.

» Cum te ajută inteligenţa emoţională în vânzări, leadership sau în comunicarea cu grupurile.

Vei afla unde greşesc unii vânzători, manageri sau lideri de echipe în procesul de comunicare şi cum să eviţi greşelile lor. Vei câştiga mai multă energie şi o vei canaliza exclusiv pe scopurile tale.

» Cum să-ţi gestionezi emoţiile înainte de a apărea şi a vorbi în faţa unui grup.

Vei constata că doar TU poţi alege ce să gândeşti ! După ce vei parcurge acest material, înainte să ieşi în public, te vei muta într-o zonă de emoţii pozitive, care îţi sunt dragi şi care te umplu de bucurie.

Este bine să știi că, fără inteligență emoțională, nu poți fi un lider bun nici acasă, nici la serviciu, nici în timpul liber şi nici în orice grup te-ai afla. Însă, vestea bună este că inteligenţa emoţională se poate clădi, cărămidă cu cărămidă de la zero (și în timp, bineînțeles).

* toate taxele sunt incluse


BRANDING PERSONAL 
2 CD-uri plus booklet 

(unul dintre cele mai bine vândute produse marca Andy Szekely!)
Preț de listă: 65 lei


Există oameni care au abilităţi şi talente comune. Există oameni experţi în acelaşi domeniu. Acei indivizi experţi în acelaşi domeniu cu tine, se numesc concurenţi. Ceea ce face diferenţa între tine şi concurenţii tăi este brandingul personal.

Între 2 oameni ambii experţi pe acelaşi domeniu, câştigă cu siguranţă, cel care are un brand cu 1% mai bine şlefuit.” – Andy Szekely, Trainer şi Autor

Poţi câştiga mai mulţi bani, mai multă prietenie, mai multe parteneriate de business sau mai multe oportunităţi decât câştigă concurenţii tăi, dacă ai un brand personal mai bine şlefuit decât ei!


Materialul audio „Branding Personal” conţine 2 CD-uri + 1 booklet (55 pag), în care este încorporat un interviu exclusiv cu Andy Szekely.


“Branding Personal” te învaţă cum să-ţi construieşti un brand personal de la zero, pentru ca tu să fii mereu cu un pas înaintea concurenţei!

Tocmai ai aflat că brandingul personal îţi poate aduce mai mulţi bani, mai mulţi prieteni, mai multe relaţii de business valoroase sau mai multe oportunităţi ?

Îţi doreşti să începi să-ţi construieşti un brand personal chiar ACUM, dar nu ştii cum ?

Iată ce poţi învăţa din acest material:

» Vei şti de ce este important să-ţi creezi un brand personal – în secolul XXI e important să-ţi creezi un brand personal. De ce au oamenii nevoie de branding personal? Ce beneficii le oferă acesta? Ascultă CD-urile„Branding Personal” şi vezi ce avantaje îţi aduce acest domeniu!

» Vei şti să faci diferenţa între branding personal şi reputaţie – mulţi oameni confundă termenul de „reputaţie” cu „branding personal”. În realitate reputaţia este diferită de brandingul personal. Află acum ce este reputaţia şi află ce înseamnă branding personal!

» Îţi voi răspunde la întrebarea « de ce nu face toată lumea branding personal » ? – în acest material vei găsi 3 motive fundamentale, pentru care oamenii nu s-au apucat încă să-şi facă un brand personal.

» Vei învăţa cum să-ţi construieşti un brand personal de la zero – îţi voi spune cum să-ţi creezi un brand personal, chiar dacă nu ştii mare lucru despre asta. După ce vei parcurge acest material, îţi va fi foarte uşor să începi să-ţi construieşti brandul TU.

» Vei şti care sunt căile de comunicare ale brandului personal– odată ce ţi-ai creat brandul, ai nevoie să-l comunici. Ai nevoie ca lumea să afle de brandul tău. Prin materialul « Branding Personal », vei afla căile de comunicare prin care poţi să-ţi descoperi brandul personal şi altora.

» Vei afla cum te ajută brandingul personal să te diferenţiezi de ceilalţi – există oameni cu abilităţi şi talente comune, dar ceea ce îi diferenţiază este brandingul personal. Între 2 oameni ambii experţi pe acelaşi domeniu, câştigă cu siguranţă, cel care are un brand cu 1% mai bine şlefuit.

» Vei afla cum să te vinzi bine fără să pară că te lauzi – oamenii fug de « lăudăroşi » şi sunt atraşi de oamenii care le oferă ceva de valoare. Deschide pachetul « Branding Personal » şi află cum să te promovezi în mod corect.

» Vei descoperi cum mi-am creat eu, Andy Szekely, un brand personal – mi-au luat cam 7-8 ani să-mi construiesc brandul “Andy Szekely”. În material, îţi povestesc experienţa mea practică în legătură cu brandingul personal.

» Vei primi o listă cu 10 lucruri de făcut pentru a-ţi construi un brand personal – ţi-am pregătit un toolkit de pornire : 10 lucruri de făcut pentru construirea unui brand personal. După ce au fost puse în practică cele 10 lucruri, vei avea deja, un brand personal puternic !

» Vei descoperi aplicaţii practice pentru constituirea brandului personal – ca să ştii clar ce ai de făcut, e necesar să treci prin aplicaţii practice. Cu cât aplici informaţia şi nu o laşi « la dospit », cu atât te apropii mai repede de rezultat. Iar rezultatul este, bineînţeles, să ai un brand personal puternic .* toate taxele sunt incluse 


BONUS DE SĂRBĂTOARE 
Gânduri primite (și trimise mai departe)Cartea „Gânduri primite (și trimise mai departe)” vorbește despre ea prin titlu. Gânduri primite și trimise mai departe. Gânduri primite de mai mulți ani, cu intermitenţă. Primite în clipe de linişte şi în clipe de agitaţie. Primite acasă şi pe stradă. Și transcrise apoi pe foiţe de hârtie sau înregistrate sau scrise pe telefon. Şi apoi transcrise în această carte.

Este posibil ca o parte din aceste gânduri să aibă semnificaţie pentru tine. La fel cum este posibil ca o parte din ele să nu aibă acum semnificaţie pentru tine. Indiferent cum este, tu decizi ce poţi lua din ele pentru tine şi experienţele tale. Au fost primite și date mai departe.

Citeşte aceste gânduri în linişte. Nu e un material pe care să îl citeşti contra cronometru. Citeşte şi meditează la ceea ce citeşti ca să poţi simţi astfel semnificaţia potrivită ţie. Nu există o semnificaţie bună sau mai puţin bună. Există doar semnificaţia potrivită ţie.


NOTA: Oferta valabila doar pana pe 10 martie 2015 ora 24:00Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!