23 septembrie 2015

Doua nevoi primare in relatiile cu sexul opus. Lectii de la John Gray (3)


Inainte de sosirea domniei sale in Romania, dr. John Gray, autor al seriei de best seller-uri, Barbatii sunt de pe Marte si Femeile sunt de pe Venus si recunoscut drept cel mai bun specialist in relatii de cuplu a oferit cateva lectii si recomandari pentru toti cei interesati de subiect! 


LECTIA 3 - Ea are nevoie de devotament. El are nevoie de admiratie.


Imi continui seria de lectii despre diferitele nevoi emotionale pe care le au barbatii si femeile in relatiile dintre ei. Aceasta este doar o privire de ansamblu. Intru mult mai mult in detalii in cadrul seminarului pe care-l voi sustine la Bucuresti.

Urmatoarele doua nevoi primare in relatii sunt devotamentul si admiratia. 

O femeie infloreste atunci cand se simte speciala si adorata.  
Atunci cand barbatul considera sentimentele si nevoile femeii mai importante decat interesele sale, cea de-a patra nevoie primara a ei, si anume devotamentul, este indeplinita. 

Cand o femeie simte ca este numarul unu in viata barbatului, simte dorinta sa raspunda reciproc, admirandu-l

O femeie admira un barbat atunci cand il priveste cu uimire, incantare si aprobare. Un barbat simte admiratia ei atunci cand aceasta este uimita de umorul, puterea, integritatea, intelegerea si sentimentele lui. Atunci cand un barbat se simte admirat, are siguranta de a i se devota ei si de a o adora. 

Voi revizui urmatoarele doua nevoi primare in iubire, in lectia urmatoare: validarea si aprobarea. 


Pana atunci vezi detalii despre conferinta. Este pentru prima data cand voi veni in Romania si va fi o onoare sa intalnesc publicul roman. 

Cu prietenie,
John Gray


(Aceste lectii iti sunt oferite prin bunavointa extraordinara a lui dr. John Gray, in exlusivitate, in Romania.) 
Daca vrei sa-l intalnesti pe John Gray, vezi detalii prin click aici. Daca vrei sa vezi si alte cateva scurte video-uri traduse cu John Gray, click aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu