14 septembrie 2015

Pe 2 octombrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015! Vii si tu?


Mare bucurie mare am sa te anunt ca pe 2 octombrie, toti bloggerii din Romania si specialistii din social-media, altfel spus, intreaga comunitate online din Romania, isi dau intalnire la Webstock - cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel. 

Personal, abia astept aceasta reintalnire, pentru ca pe cea de anul trecut am ratat-o, fiind plecat la un alt eveniment, in Anglia. 

De ce astept acest eveniment? 

Pai, in primul rand, pentru ca dupa parerea mea, Webstock este cea mai buna ocazie de networking pentru acei oameni care stau mai mult in spatele calculatorului, si totodata locul in care s-au legat multe prietenii si oamenii din online s-au simtit foarte bine. 

In al doilea rand, pentru ca Webstock-ul reuneste la fiecare editie atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, ofera posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.

Mai mult, Webstock are rezervat mereu un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online, iar acest lucru nu poate fi decat unul benefic!


Un al treilea motiv pentru care astept Webstock-ul(iar acesta este unul provocator pentru toti bloggerii) este ... Webstock Awards 2015, - competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania. 

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre premii sau daca vrei sa votezi personalitatea anului(pana pe 27 Sept.) urmeaza acest link sau da click pe imagine.



Aceasta editie, a VIII-a, este prima cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului, mi-ar face placere si chiar te-as provoca sa-ti alegi si tu preferatul dintre nominalizati, aici! (cu siguranta vei gasi cel putin 2-3 nume cunoscute. Daca nu mai multe! :) ) 


Ce sa iti mai povestesc, pentru ca eu de povestit ti-as povesti multe, dar cred ca cel mai bine e sa afli singur, traind si experimentand atmosfera Webstock 2015, acolo, la fata locului: la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie. Te poti inscrie intr-un minut, aici , in 3 modalitati: 
  1. BLOGGERI FULL-DAY
  2. BLOGGERI SI SPECIALISTI HALF-DAY  
  3. COMPANIE CU TAXA FULL DAY (taxa de participare este 250 RON, TVA inclus)
Cu siguranta, ca tu vei alege cea mai potrivita varianta pentru tine! Dar oricare varianta o vei alege, de un lucrru trebuie sa fii sigur: TREBUIE SA FII ACOLO! Eu unul voi fi, si mi-ar face mare bucurie daca ne-am vedea!
Toate cele bune!

P.S. Editia Webstock 2015 este organizata de Evensys si Vodafone Romania carora, in numele comunitatii bloggerilor, le multumim! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu