11 octombrie 2015

Povestea din spatele povestii ... #Hai Simona! (video)


"Sunt momente in care fiecare incurajare conteaza! 

La Vodafone ai toate telefoanele la 0 euro, asa ca ia-ti-l pe care vrei si hai sa-i aratam Simonei Halep ca e cea mai sustinuta sportiva din online-ul romanesc !"


Iti este. probabil, binecunoscut acest clip. Iar ideea celor de la Vodafone, lasand la o parte, strategia de marketing, a fost una binevenita, o poveste frumoasa si adevarata... Pentru ca poti sa ai toate abilitatile si
calitatile din lume, daca nu ai o incurajare, o vorba calda venita din suflet, degeaba....

Povestea povestii din spatele clipului #Hai Simona, a fost spusă săptămâna trecută pe scena de la Webstock - cel mai mare eveniment de social media din Romania desfasurat la JW Marriott Grand Hotel. Este o poveste simpla, si frumoasa...

Pe 10 septembrie, înainte de un meci important pentru Simona Halep, câțiva angajați Vodafone au început să se fotografieze imitând semnul victoriei pe care sportiva îl face de fiecare dată când punctează. Gestul a fost apoi preluat de mulți bloggeri și mai apoi de cititorii lor. Această poveste a inspirat cel mai nou clip Vodafone, cu Simona Halep, firește. 

Aderand la ce spunea un coleg blogger, mi-ar place tare mult ca acest semn să devină un simbol național și să o însoțească pe Simona la meciurile sale viitoare, atunci când ne arătăm susținerea în rețelele sociale.

Daca esti si tu de acord cu acest demers, lasa un comentariu mai jos cu parerea ta si imprastie ideea! #HAI SIMONA!!! :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu