8 octombrie 2016

Spune NU scuzelor și învăța să ai succes! 21 de lecții esențiale pentru succesul tau


Tocmai m-am intors de la Cluj unde am participat la un training de o zi cu Brian Tracy, On Day MBA. A fost un training cu multe insight-uri si cu multe lectii de invatat.

Cu ocazia evenimentului mi-am cumparat si ultima carte tradusa a lui Brian, "NU Scuzelor. Puterea Autodisciplinei", carte pe care am devorat-o in doua zile. (Apropo, cartea se gaseste atat in format fizic, cat si audiobook). Eu le-am luat pe amandoua, insa, audiobook-ul nu l-am
ascultat insa.

Dupa cum ma asteptam (sunt la a 7-a carte scrisa de Brian pe care o citesc) si "NU Scuzelor. Puterea Autodisciplinei" este o carte - ghid in calea spre succes. 

Iar când vorbim despre succes, fac referire la toate planurile vieții: personal, bani, familie.

As indrazni sa iti adresez o intrebare: te simți neîmplinit? Vrei ca viața ta să se schimbe în bine? Atunci e timpul să spuneți NU SCUZELOR și să faci cunoștință cu PUTEREA AUTODISCIPLINEI!

Te invit să faci cunoștință cu Brian Tracy, unul dintre cei mai buni traineri de dezvoltare personală din lume, si sa afli 3 concepte-cheie care te vor ajuta să obții realizări și să iti atingi adevăratul potențial. Aceste 3 concepte cheie sunt: autodisciplina, autocontrolul și stăpânirea de sine.

Imi face o mare bucurie sa iti impartasesc mai jos, care sunt cele 21 de lecții esențiale pentru succesul tau, structurate în cele 3 mari capitole ale cartii, NU Scuzelor:

21 de lecții esențiale pentru succesul tau

A. Autodisciplina și succesul personal - de unde vei învăța cum să exploatezi potențialul personal practicând autodisciplina în fiecare aspect al vieții personale, incluzând stabilirea țelurilor, construirea caracterului, asumarea responsabilității, dezvoltarea curajului și susținerea fiecărui lucru pe care îl facem cu persistență și hotărâre.
Cele 7 lectii ale acesui capitol sunt:

1. Autodisciplina şi succesul
2. Autodisciplina şi caracterul
3. Autodisciplina şi responsabilitatea
4. Autodisciplina şi ţelurile
5. Autodisciplina și excelența personală
6. Autodisciplina şi curajul
7. Autodisciplina şi persistenţa 

B. Autodisciplina în afaceri, vânzări și finanțe - capitol care te invata cum să realizezi mult mai mult în domeniul afacerilor, vânzărilor și finanțelor personale. Afli de ce și cum este autodisciplina esențială pentru a deveni un lider în domeniul tău, pentru a administra o afacere într-un mod mai profitabil, pentru a face mai multe vânzări, pentru a investi mai inteligent și a gestiona timpul pentru rezultate maxime. 
 7 lectii din acest capitol sunt:

8. Autodisciplina şi munca
9. Autodisciplina şi leadership-ul
10. Autodisciplina şi afacerile
11. Autodisciplina şi vânzările
12. Autodisciplina şi banii
13. Autodisciplina şi gestionarea timpului
14. Autodisciplina și rezolvarea problemelor

C. Autodisciplina și viața bună - In aceasta ultima parte vei învăța cum să aplici miracolul autodisciplinei în viața ta personală. Veți învăța cum să practici autodisciplina în domeniul fericirii, sănătății, condiției fizice, căsniciei, copiilor, prieteniei și dobândirii liniștii sufletești. Vei învăța cum să iti îmbunătățesti calitatea vieții și relațiile în fiecare domeniu.

15. Autodisciplina şi fericirea
16. Autodisciplina şi sănătatea personală
17. Autodisciplina şi condiţia fizică bună
18. Autodisciplina şi căsnicia
19. Autodisciplina şi copiii
20. Autodisciplina şi prietenia
21. Autodisciplina şi liniştea sufletească

Concluzia de final este ca autodisciplina este cheia unei vieți mărețe și a succesului durabil. Această carte pe care ti-o recomand si tie cu toata increderea, cred ca poate fi ghidul tău, pas cu pas, pentru a deveni o persoană remarcabilă si capabilă de realizări remarcabile.

Autodisciplina este abilitatea de a face ceea ce trebuie să faci, atunci când trebuie să o faci, fie că ai chef sau nu.”  ~ Elbert Hubbard
Cartea tiparita o poti comanda la un pret foarte bun(34,00 lei) de aici, iar audiobook-ul care are 8 ore si 40 min, de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu