26 ianuarie 2012

Dor de un...exemplu!

     Probabil multi ati auzit de un proverb englezesc care suna in felul urmator: Monkey see, monkey do! (maimuta vede, maimuta face, in traducere). Acum catva timp am primit un videoclip intitulat "Copiii vad, copiii fac!" care m-a dus fulgerator cu gandul la acel proverb, pe care l-am auzit la un seminar de dezvoltare personala tinut de Liviu Pasat. Imaginile spun atat de multe de parca ar fi rupte din realitate, insa ar trebui sa puna pe multi parinti pe ganduri!



      Voi ce parere aveti?

Un comentariu:

  1. Din nefericire, chiar daca acest clipulet se vede ca e regizat, el vrea sa transmita adevarul din lumea de afara.Copiii urmaresc absolut tot ce fac parintii lor si le copiaza comportamentul intocmai.De ce?Pentru ca uitandu-ne in spate, in propria copiarie, parintii reprezentau lumea noastra.Ei erau idolii nostri.

    Ei sunt primii care au fost langa noi, cand am invatat pentru prima data sa mergem, sa vorbim, sa calculam, sa ne purtam in societate, iar daca parintii nu dau cele mai bune exemple comorilor din viata lor(copilasii), vai de acele suflete si mai ales vai de viitorul acestei lumi.

    RăspundețiȘtergere