3 ianuarie 2012

Dor de un...Nou Inceput!


    Incet, incet s-a spulberat si magia sarbatorilor de iarna, s-au cam terminat de impartit urari si felicitari, iar noi trebuie sa incepem sa lucram la indeplinirea visurilor si obiectivelor pe care ni le-al propus, s-au sa continuam drumul spre realizarea celor deja in derulare. Chiar daca pentru unii pare mai greu, trebuie sa ne automotivam si sa iesim din zona de confort.

     Timp de sase mii de ani - de cand istoria se inregistreaza in scris - oamenii au intrat in aceasta lume, au primit educatie din partea parintilor, educatie scolara si au adunat tot felul de experiente de viata; multi si-au
stabilit scopuri ambitioase si au visat vise marete, dar in ziua in care si-au dat ultima suflare, ajung sa-si puna intrebarea pe care si-o pune judecatorul Ivan Ilici din nuvela lui Tolstoi..."...las in urma mea vreo dovada a existentei mele? Nu am trait degeaba in toti acesti ani ?" .... Un certificat de nastere, o piatra de mormant si suma destul de consistenta cheltuita pe bunuri si servicii...
     Unii capata bogatii lumesti cu pretul pierderii prietenilor si destramarii familiilor. Pentru altii, si bogatiile, dar si familiile fericite raman un vis neimplinit. Majoritatea se incadreaza in doua categorii - fie saraci, care incearca sa devina bogati, fie bogati care incearca sa descopere fericirea pe care o aveau cand erau saraci. Si atunci, ce sa fac, ca sarac nu vreau sa fiu, iar daca si bogatii plang...???

     Daca cineva ar avea asemenea raspunsuri la intrebari vechi de cand lumea, nu s-ar mai face incercari de a raspunde si am fi cu totii aomeni de succes. De fapt, ceeea ce se dovedeste a fi formula succesului pentru unul din noi, poate duce la prabusirea ... altuia. Asa cum Creatorul nostru ne-a facut unici, El a rezervat, pentru fiecare dintre noi, raspunsuri UNICE la aceasta provocare care este ... VIATA!
     Prin urmare, haideti sa descoperim propriile noastre raspunsuri la provocarile individuale pe care le avem de infruntat in fiecare perioada a ciclurilor continute de anotimpurile vietii. Si in virtutea acestui indemn, ca la inceput de an, va propun inca o data, o provocare de 30 de zile lansata de Matt Cutts in cadrul unei prezentari la TED, si despre care am scris cateva luni in urma aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE TRAINING WITH TONY ROBBINS & DEAN GRAZIOSI

Motivatie pentru SUCCES!