14 octombrie 2012

Dor De Un ... Top Al Celor Mai Motivationale Si Inspirationale Persoane De SUCCES Care Pot Fi Urmarite Pe Internet!

     Admirand initiativa colegilor de la StartEvo, care au avut fericita inspiratie de a alcatui un Top al Romanilor Inspirationali, m-am gandit  ca si acesti romani inspirationali trebuie sa aiba la randul lor nevoie de ... Inspiratie! Si unde o gasesc, unde o putem afla si noi?
     Astfel ca, am pornit in cautarea unui astfel de Top al Celor Mai Motivationali si Inspirationali Oameni din lumea anilor 2011-2012, determinat in mare parte si de o idee care a luat nastere in mintea mea la unul din work-shopurile la care am participat la Iasi Business Days, dar si de sfatul primit in urma cu aproximativ un an in urma, de la Andy Szekely, care suna cam asa: Esti media celor 5 persoane din viata ta cu care iti petreci 80% din timp! Cauta oameni care au avut si au succees in domeniul care te pasioneaza, stai prin preajma lor, citeste-i, inspira-te si fa ce fac si ei. Iar succesul, nu va intarzia sa apara!


Motivation is like showering; you need it everyday.” - Zig Ziglar
  ( Motivatia este ca un dus; ai nevoie de ea in fiecare zi.)

     Printre incercari, probleme si provocari la care sunt supusi zi de zi, antreprenorii cauta si gasesc cai sa se automotiveze ascultand si urmand sfaturile celor care au reusit mai repede ca ei. Chiar daca uneori sunt mai tineri sau sunt de sex feminin! Intr-un mod care nu poate fi decat benefic pentru noi, unii dintre cei mai mari lideri ai lumii, au inteles rapid cat de important si cat de viral poate fi un mesaj adresat in mediul on-line, astfel ca, impartasesc si pe aceasta cale continut de calitate, in intentia de a ne inspira zi de zi. Urmatoarea lista am gasit-o aici, si a fost alcatuita la sfarsitul anului 2011 de catre Matt Wilson  Co-founder of Under30CEO.com. Lista nu contine doar nume "grele" ale unor oameni care au influentat viata si activitatea altor milioane de semeni, dar si scurte descrieri si trimiteri la video-blogurile sau site-urile proprii, mai specific, la ultimele articole sau declaratii inspirationale.  Adevarate provocari, ce mai! 

     Sper sa regasiti si voi in aceast Top al Celor mai Motivationale si Inspirationale Persoane de SUCCES de pe Internet, cel putin 5 persoane care  sa va Inspire si sa va Motiveze, zi de zi... 

1.) Oprah Winfrey: realizatoare de televiziune americană, cunoscută mai ales pentru talk-showul care îi poartă numele. In prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogată femeie de culoare din lume, dar si cea care indeamna pe fiecare :“Live Your Best Life”!
Ultima recomandare a lui Oprah este:  Fill in the blank – the one thing I wished I had become is __. The one thing I will become is __.
(Completeaza spatiile libere - Singurul lucru pe care mi l-as fi dorit este ____ . Singurul lucru pe care mi-l doresc sa-l realizez este ___. 

2.) Tony Robbins: autor al cartii Putere Nemarginita si speaker motivational, coach de inalta performanta, care probabil, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Ultimul post: 100 yr old Marathoner breaks record + 80 yr old champion takes to a new level watch: http://bit.ly/pjS5kO What limit can you break now?
(Un batran de 100 de ani doboara un record + un campion de 80 de ani la o noua provocare - Tu ce limite poti sa iti depasesti?)

3.) Tim Ferriss
: autorul cartilor The 4-Hour Workweek (Saptamana de lucru de 4 Ore) si The 4-Hour Body, 2 carti anuntate de New York Time drept best-seller, nascut in 1977, actualmente antreprenor on-line. Ultimul articol scris de Tim este o provocare: How to Create a Million-Dollar Business This
Weekend (Examples: AppSumo, Mint, Chihuahuas) http://bit.ly/qJMJeU ( Cum sa creezi o afacere de un milion de dolari, in aceasta saptamana?)


4.) David Allen: este un  consultant de ... productivitate, cunoscut mai mult ca si  creator al metodei de gestionare a timpului (Time Management), si autor al cartii Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity". Ultimul articol al lui David se intituleaza: Putting your total self out there – good, bad, ugly – as you pursue what’s true for you, is earthly mastership.

5.) Jack Canfield: Speaker motivational american care a aparut in filmul The Secret, si co-autor al celebrei serii de carti Chicken Soup for the Soul (Supa de pui pentru suflet) Ultimul program al lui Jack are ca tema:Use the Power of Focus to get past time pressure and financial pressure in your business. http://ht.ly/6OLSh (Folosirea Puterii Concentrarii pentru depasirea presiunilor temporale si financiare in afacerea ta)

6.) Gary Vaynerchuk: Co-Fondator si CEO al Agentiei Social Media Brand Consulting, este autor al best-sellerului Crush It: Why Now Is The Time to Cash In On Your Passion. Ca speaker, isi impartaseste experienta pe subiecte de brand building, e-commerce.  Ultimul articol al lui Gary:Forget about Cursing, what about being fired and not offered a vash exit because u SUCKED SHIT!
Il puteti urmari de asemeni in inregistrarile filmate pe Video Blog sau pe Twitter.

7.) Jim Rohn: Reputat filozof de dezvoltare personala, antreprenor, scriitor si speaker de dezvoltare personala, a fost mentorul lui Anthony Robbins. Desi a trecut in nefiinta, in decembrie 2009, pagina oficiala a sitelui lui Jim Rohn este accesata zilnic de mii de vizitatori.
Unul dintre citatele favorite ale lui Jim este: Human beings have the remarkable ability to turn nothing into something. They can turn weeds into gardens and pennies into fortunes.(Fiintele umane au capacitatea remarcabila de a transforma NIMIC in CEVA. Ei pot deasemeni transforma campurile de buruieni in gradini si cativa banuti intr-o avere). FacebookTwitter

8.) Leo Babauta: Jurnalist, publisher si simplu blogger la zenhabits.net & mnmlist.com, cum se autodefineste. Blogul Zen Habits are aprox.240.000 de subscriberi si este catalogat cu rank 4,215 ca popularitate de catre Alexa. Leo scrie despre obiceiuri sanatoase, fericire, simplificarea vietii, importanta atingerii obiectivelor. Un astfel de exemplu este: OK, I’m going to write about low energy days. You can see me write the post here: http://bit.ly/pQWAAO

9.) Brian Tracy: Probabil un nume ce nu mai are nevoie de nici o prezentare: speaker profesionist, autor remarcat, renumit trainer de vazari, business si life coach. Motto-ul lui Brian il reprezinta un citat din Napoleon Hill: "All achievements, all earned riches, have their beginning in an idea."(Toate realizarile, toate bogatiile castigate, au pornit toate de la o idee) TwitterFacebook

10.) Dr. Wayne Dyereste un psiholog, educator și scriitor american. În 1976 a publicat cartea Zonele tale eronate (Your Erroneous Zones) care s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai celebri autori si conferențiari americani pe teme „motivaționale” si autorul filmului The SHIFT (Schimbarea). De altfel, multă lume îl consideră „părintele motivației” și totodată inițiatorul mișcării de „self-development” sau „self-empowerment” (autodezvoltare psihologică) din SUA.
Un sfat pe care Wayne il da tuturor este: There is no luggage rack on a Hearse( In dric nu este loc pentru bagaje) Il puteti urmari pe Dr. Wayne Dyer pe Twitter si pe Facebook, iar filmul Schimbarea il puteti urmari aici.

11.) Mark Victor Hansen:  supranumit America’s Ambassador of Possibility, Mark este al doilea co-autor al celebrei serii de carti Chicken Soup for the Soul (Supa de pui pentru suflet). Pe Mark il puteti urmari pe Twitter  si pe Facebook

12.) Robin Sharma: un autor canadian, autor a 12 carti printre care "Calugarul care si-a vandut Ferrariul" si care ne-a vizitat tara in acest an impreuna cu Richard Branson unde au sustinut seminar intitulat The Ultimate Success Summit. Misiunea lui Robin este "dedicarea in a ajuta oamenii sa faca ceea ce pot mai bine" Un citat preferat al lui Robin: Until we’re willing to fail, we will never be able to succeed. (Pana nu suntem gata sa esuam, nu vom putea avea succes) TwitterBlog

13.) Ken Blanchard: Autor a 50 de carti si expert in Management. Cartea sa The One Minute Manager s-a vandut in peste 13 milioane de copii si a beneficiat de 37 de traduceri. Ultimul articol al lui Ken: Five Ways to Manage Conflict Before It Manages You http://ht.ly/6YVLQ Twitter Facebook

14.) Rev Run sau D.J. Run: Joseph Simmons pe numele adevarat, este unul dintre membrii fondatori ai unui grup de hip hop cu mare influenta intitulat Run-D.M.C. Sfatul lui Rev: Be careful what u think u want & what ur chasing > > The biggest things in life aren’t even things (Fiti foarte atenti la lucrurile pe care crede-ti ca le doriti; Cele mai marete lucruri in viata nu sunt ... lucruri)
FacebookTwitter

15.) Stephen Covey:  autorul cartii The 7 Habits of Highly Effective People(Eficienta in 7 trepte) ne-a parasit in vara acestui an, iar una dintre ultimele recomandari a lui Stephen este: Don’t cheat people of their growth. Empower them to solve problems and generate ideas. Watch them grow!

16.) Deepak Chopra: Leader al miscarii “mind-body-spirit” scriitor si presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Ayurvedica afirma mereu: Pay attention to the richness of your inner life. Daydream, imagine, and reflect. It’s the source of infinite creativity.(Aveti mare grija in permanenta la bogatiile din viata voastra. Visati, imaginati-va si reflectati. Este o sursa de creativitate infinita). TwitterBlog

17.) Dalai Lama: Liderul religios tibetan considerat de adeptii sai manifestarea compasiunii Bodhisattva afirma intr-un ultim articol: Once they are properly developed, the mind’s good qualities increase indefinitely.(Odata ce sunt elaborate, calitatile mintii cresc nelimitat). Urmariti-l pe Dalai Lama pe Webcasts si pe Twitter

18.) Eckhart Tolle: Autorul cartii The Power of Now(Puterea Prezentului) recunoscut in 2011 de catre Watkins Review cea mai influenta persoana spirituala din lume afirma intr-un publicatie ca:  …Ultimately what you do is secondary. But how you do it is primary.(In cele din urma ceea ce faci este in plan secund. Dar CUM FACI este primordial). Urmariti-l pe Eckhart pe Facebook si pe
Eckhart Tolle TV

19.) Jeanette Jenkins: Fondatoare si presedinte al Companiei de fitness Hollywood Trainer, este unul dintre cei 17 experti alesi pentru programul Nike Corp.'s Elite Athletes. Expresia preferata a lui Jeanette este: No excuses. Get it done.  TwitterFacebook

20.) Trent Shelton: este un jucator de fotbal american deghizat dar si un bun speaker motivational. Raspunsul lui la intrebarea De ce esuam in incercarile noastre?Inconsistency….the main reason why people NEVER fulfill their dreams….#StayConsistentInTheProcess (Inconsecventa .... principalul motiv pentru care oamenii nu își îndeplinesc dorintele) TwitterRehab Time Videos

     Topul Celor mai Motivationale si Inspirationale Persoane de SUCCES care pot fi urmarite si pe Internet reuneste 50 de nume de personalitati, marea majoritate in viata si in plina activitate care prin activitatea pe care o desfasoara Inspira si Motiveaza si alte cateva mii, poate milioane.
M-am oprit la primele 20 de locuri desi in urmatoarele 30 se regasesc nume cu rezonanta ca Bill Gates, Lance Armstrong, Dave Ramsey, Diddy, Yaro Starak, T. Harv Ecker, Queen Rania si multi altii.

     Daca voi gasi interes din partea dumneavoastra pentru acest Top si daca veti considera ca va este de folos, voi continua prezentarea si celorlati 30 de oameni care Inspira si Motiveaza alte milioane de oameni, on-line. Astept opiniile si parerile dumneavoastra.

Sursa: http://under30ceo.com/top-50-most-motivational-people-on-the-web/?doing_wp_cron=1350137812.3944458961486816406250

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu