30 iulie 2010

Strigat catre natiune - preluare

JOI, 29 IULIE 2010

Apel catre lichele:
Oricat de saraci vom fi va platim noi glontul!


25 decembrie 1989. Soldatii strang sfoara in jurul mainilor celor doi Ceausesti. Frigul se strecoara pe sub usi venind atat de afara cat si din sufletul participantilor la proces. Fostul presedinte si sotia sa ies pe un culoar lung in curtea unitatii din Targoviste. Nu apuca sa se obisnuiasca cu lumina zilei.Cei aflati acolo si care erau inarmati incep sa traga haotic. Realizeaza intr-un traziu ca au macelerit cadavrele. Cineva, mai lucid are ideea de a “truca” executia. Toti cei care au vazut filmul inteleg perfect despre ce esta vorba. Ii ingroapa in secret in speranta ca nu-i va deshuma nimeni pentru a nu se face analiza balistica si a se constata ca cele doua trupuri au fost umplute cu sute de cartuse. Romania post decembrista isi construia astfel viitorul pe o mare minciuna: Nu a fost revolutie ci o loviturta de palat, nici macar una de stat, caci nu s-a schimbat nimic esential. Functiile democratice au fost preluate abuziv de tovarasii din sistem. Cunoscand bine regulile democratice, “baietii” s-au insinuat in toate partidele politice, au format organizatii civice, presa, grupuri pentru dialog social, etc. Marele talent al lor consta in confiscarea oricarei alternative. In iunie 1990, Patricu, Tariceanu si Iliescu discutau despre liberalism…In primul mandat iliescian, economia Romaniei este pusa pe butuci. Guvernul de atunci are grija ca pietele traditionale de export sa fie inchise. Urmeaza schimbarea de paradigma, Emil Constantinescu desavarseste ce incepuse gasca FSN-ista. Dispare Comtimul, cel mai mare furnizor de carne al tarii, ca la nici cateva luni, un combinat asemanator sa apara in Ungaria, iar Romania sa importe carne in loc s-o produca. Lichidarea economiei publice in favoarea unor grupuri de interese continua cu brio in perioada Nastase. In cei aproape 20 de ani de “libertate”, s-a cristalizat tagma stapanitorilor in jurul sumei de 3000. Liderii lor, intr-o nesimtita nepasare, apar din cand in cand in Top cei mai bogati 300 de romani. Astazi, peste tot in lume, puterea nu mai aprtine statelor ci unor grupuri transfrontaliere. Interesul nu mai este al natiunilor ci al multinationalelor. Papusarii de la noi, devin fara sa realizeze papusile altor manipulatori care se indeletnicesc cu asta de mai bine de 4000 de ani.
Marsavii nostrii s-au multumit doar cu comisionul vanzand resursele strategice in afara granitelor. In marea lor aroganta, “baietii” cred ca daca au pus mana pe media dictand ordinea zilei, pot manipula dupa bunul lor plac votul popular. Rezultatul din decembrie 2009 le-a incurcat planurile, insa pentru o scurta perioada.

Vazand ca s-au impedicat de OTV si B1 tv, strategii au gasit solutii ingenioase de a le demonta. Dosarele lui Diaconescu l-au facut pe acesta sa accepte jocul a la Cozmanca de a face pe candidatul la presedintie, iar la B1, nu s-au platit salariile de trei luni, in speranta ca la un moment dat, postul sa intre in incapacitate de plata, iar oamenii, mai ales Radu Moraru sa dispara din peisaj. Cerbicia prin care smecherasii isi urmaresc obiectivele erau demne de o cauza mai inalta, de exemplu propasirea spirituala si materiala a neamului, dar pentru asta iti trebuie un suflet ceva mai incapataor decat contul din Elvetia.

Nici nu v-ar veni sa credeti cati bani au niste domni care nu au lucrat o zi din viata lor in mediul privat, in sucursalele din Vaduz, Geneva, Zurich sau Monte Carlo. Ceea ce habar nu au acesti dolofanei ai sortii este ca nimic nu dureaza, asadar nici smecheria. Statele lumii au inteles ca iesirea din criza este posibila doar prin intarirea autoritatii. Catelusii astia plusati n-au inteles nimic din intalnirea lui Putin cu Deripaska.(http://www.youtube.com/watch?v=2CfqR4YGVRc) La sfarsitul anului viitor, puscariile vor gazdui niste trupuri simandicoase, puhavite in asternuturi de matase care miros a transpiratie de curva! Democratia, asa cum au inteles-o gusatii nostri si-a atins de mult limita de competenta. Vine si peste noi modelul chinez. De ce credeti dvs, ca nici unul dintre politicienii nostri nu s-au aratat preocupati de soarta stadioanelor. Oricat de saraci vom fi, va platim noi glontul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu