20 februarie 2013

Dor de un limbaj al... Matricei Divine cu Gregg Braden! (full video)

 Limbajul Matricei Divine - Gregg Braden

Am aflat de această carte după ce un prieten foarte bun (mutumesc  Dane!) mi-a recomandat să urmăresc Conferinta lui Gregg Braden de la Milano! Ce a urmat, a fost aflarea unor răspunsuri care mă mistuiau în ultima vreme. 

Oare miracolele pe care le vedem atribuite mai nou lumii cuantice ne arată de fapt, cele mai măreţe posibilităţi ale noastre,  nu doar limitările de natură ştiinţifică , cum credeam pana acum? 
Oare vindecarea spontană a unei boli, despre care se vorbeste si filmul The Cure, conectarea instantanee cu toată lumea(telepatic) şi cu tot ce există şi chiar călătoria în timp să reprezinte de fapt adevărata moştenire a fiecaruia în acest Univers?

Lucrurile pe care le-am aflat m-au facut sa inteleg ca există un loc unde încep toate lucrurile, acel loc de energie pură care "este”, pur şi simplu (si Dr.Wayne Dyer vorbeste despre acest loc in Schimbarea). În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil. În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această "matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck - Matricea Divină - este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda - în lumea noastră - a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.

Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limbă pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserică creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.

În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre - şi că ceea ce am crezut odată, este pe cale să se schimbe!

Iată cele 20 de chei pentru crearea realității...extrase din Limbajul Matricei Divine!

 1. Matricea divină este recipientul care conține universul, puntea dintre toate lucrurile și oglindă care ne arată ce am creat.
 
 2. Orice lucru din lumea nostră este conectat cu orice alt lucru.
 
 3. Pentru a avea acces la forță universului însuși, trebuie să ne vedem pe noi înșine că fiind o parte a lumii, mai degrabă decât că fiind separați de această.
 
 4. Când ceva a fost unit, el este conectat intodeauna, indiferent dacă rămâne sau nu legat la nivel fizic.
 
 5. Actul de a ne concentra conștiință este un act de creație. Conștiință creează!
 
 6. Cu toții avem toată puterea de care avem nevoie, că să creăm toate schimbările pe care alegem să le creăm! Deținem toată puterea de care avem nevoie, că să creăm toate schimbările pe care alegen să le creăm!
 
 7. Obiectul pe care ne concentrăm atenția conștientă devine realitatea lumii noastre.
 
 8. Nu este suficient doar să spunem că alegem o nouă realitate!
 
 9. Sentimentul este un limbaj pe care îl înțelege Matrica Divină. Simțiți-va că și cum obiectivul vostru ar fi deja atins și rugăciunea voastră și-ar fi aflat deja răspuns.
 
 10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care crează trebuie să fie în afra ego-ului și să nu emită judecăți.
 
 11. În viață noastră trebuie să devenim exact lucrurile pe care alegem să le experimentam că fiind lumea noastră.
 
 12. Nu suntem limitați de legile fizicii, așa cum le cunoaștem astăzi.
 
 13. Într-un €œceva holografic, fiecare bucățica din acel ceva oglindește întregul care înseamnă acel ceva.
 
 14. Holograma cu conexiuni universale a conștiintei ne asigură că exact în momentul în care ne creăm dorințele și rugăciunile, acestea sunt deja primite la destinație.
 
 15. Prin hologramă conștiintei, cea mai mică schimbare în viață noastră este reflectată peste tot în lumea noastră.
 
 16. Numărul minim de oameni necesar pentru a a€œ da startul unei schimbări în conștiință este  radical, 1% - dintr-o populație.
 
 17. Matricea Divină oglindește în lumea noastră relațiile pe care le creăm în contextul credințelor noaste.
 
 18. Rădăcina experiențelor noastre €œnegative poate fi redusă la una dintre cele trei frici universale (sau o combinație a lor)
 
 a. frică de abandon
 b. sentimentul de nevrednicie
 c. lipsă de încredere
 
 19. Adevăratele noastre credințe sunt reflectate în cele mai intime relații pe care le avem
 
 20. Trebuie să devenim în viață nostră, exact lucrurile pe care alegem să le experimentam în lumea noastră."  
 
 Mulțumesc blogului Dincolo De Limite pentru acest articol și pentru filmul tradus !
 
 Există și cartea tradusă în limbă romana, iar aceasta poate fi cumpărată de aici dar recomand lectură în limbă engleză care este mult mai completă.
 
 Urmăriți mai jos toate cele cinci părți ale unui interviu foarte interesant a lui Gregg Braden despre Matricea Divină: (Dacă nu va apare titrarea apăsați pe butonul CC de sub video pentru activare)
Iar apoi, o conferinta completa  cu Gregg Braden tinuta la Milano in mai 2007, EXTRAORDINAR de interesanta! E lunga, dar te asigur ca merita sa o vezi!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!