9 martie 2013

Decalogul Fericirii Omului din Taramul Fericirii!

10 Ganduri la care sa reflectezi cand iti doresti fericirea! 


Saptamana trecuta iti faceam cunoscut, draga prietene, Crezul Succesului omului din Taramul Fericirii, articol care a depasit 120 de vizionari pe Facebook si in urma caruia cativa prieteni apropiati m-au rugat sa dezvalui Decalogul Fericirii Omului din Taramul Fericirii - cum l-am numit eu, decalog alcatuit din ganduri si reflexii extrase din carti si din experiente de viata. Sper sa iti placa si sa reflectezi si tu caci mentorii care m-au inspirat.
  1. Am observat, de-a lungul vremii, ca oamenii sunt exact atat de fericiti pe cat se hotarasc ei sa fie. Aceasta reflexie cred ca la Abraham Lincoln am gasit-o!
  2. Oamenii se deosebesc printr-un detaliu marunt, dar acest detaliu marunt duce de fapt la o deosebire foarte mare. Acest detaliu marunt este atitudinea. Deosebirea foarte mare este daca aceasta atitudine este una pozitiva sau una negativa.
  3. Una dintre cele mai sigure cai pentru a-ti gasi fericirea este sa iti dedici energia pentru a face pe altcineva fericit.
  4. Daca pornesti sa cauti fericirea, vei descoperi ca aceasta se fereste din cauza ta. Dar daca incerci sa aduci fericirea altcuiva, ea va veni la tine, si te va rasplati inzecit.
  5. Daca imparti cu altii fericirea si tot ceea ce e bun si de dorit, vei atrage fericirea si tot ceea ce e bun si de dorit.
  6. Daca imparti cu altii saracia si nefericirea, vei atrage saracire si nefericire pentru tine insuti.
  7. Fericirea incepe de acasa. Membrii familiei sunt si ei oameni. Cauta si fa in asa fel incat sa fie fericiti la fel cum ti-o doresti tu din partea lor.
  8. Cand doua personalitati puternice se opun, si e dezirabil ca ele sa poata trai impreuna, intr-un mod armonios, ele trebuie sa foloseasca puterea gandirii pozitive. (citeste Cheia Succesului - Gandirea Pozitiva, de Napoleon Hill si W. Clement Stone)  
  9. Fii atent la ceea ce spui, ceea ce scrii si la reactiile tale si nu trece cu vederea ceea ce spun, ceea ce scriu si cum reactioneaza altii.
  10. Aminteste-ti ca daca omul e drept si lumea e dreapta! 
PENTRU A FI FERICIT, FA-I PE ALTII FERICITI!!!

Iti multumesc pentru ca ai ales sa impartasesti cu mine din timpul tau, iar daca am reusit pentru o clipa sa te fac sa reflectezi ca aceste ganduri ... sunt fericit! 
Pentru ca stiu misiunea mea este indeplinita! Si in plus, o sa fii si sociabil si o sa-mi impartasesti din gandurile tale jos in comentarii, mai mult, o sa arati acest decalog si prietenilor tai. Nu e asa?
Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu