13 februarie 2014

Dor de ... Neale Donald Walsch, aici in Romania!

Neale Donald Walsch, renumitul scriitor american al volumelor " Conversatii cu Dumnezeu " va sosi pentru prima data in Romania pentru a sustine evenimentul “SUCCES SI STARE DE BINE” in zilele de 20-21 mai 2014 la Crystal Palace Ballroom in Bucuresti.

Evenimentul “Succes si stare de bine” aduce in prim-plan aspecte importante ale vietii personale si profesionale ale tuturor celor interesati de educatie si evolutie continua. In cadrul evenimentului,
Neale Donald Walsch va oferi solutii clare si testate care imbina succesul personal cu cel professional cu scopul de a dobandi starea de bine prin  constientizarea de sine si manifestarea potentialului fiecaruia in zonele de talent.
Un eveniment unic in Romania! Neale Donald Walsch e un mesager spiritual care a ajutat si influentat pozitiv si profund lumea prin cuvintele sale si noile perspective asupra vietii. El a creat Echipa Omenirii ca o miscare spirituala, cu scopul de a comunica si de a pune in aplicare noile convingeri spirituale, Walsch fiind convins ca: "Cel mai rapid mod de a aplica ceva in viata ta este de a ajuta pe altii...cel mai rapid mod de a utiliza orice intelepciune care se afla in sufletul vostru este de a ajuta pe altcineva...Pentru ca suntem cu totii una..."  Cele noua carti din seria completa "Conversatii cu Dumnezeu", cuprinde 9 carti: "Conversatii cu Dumnezeu" (3 volume), "Prietenie cu Dumnezeu", "Comuniune cu Dumnezeu", "Noi Revelatii", "Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti", "Dumnezeu de maine" si "Acasa cu Dumnezeu".  In cariera sa a publicat 28 de carti, care au fost traduse in 37 de limbi.
Evenimentul se va desfaura pe durata unei zile si jumatate in perioada 20-21 mai 2013. Prima zi, in data de 20 mai 2014 evenimentul se va desfasura sub forma unui cocktail conference incapand cu orele 18.00 pe o durata de doua ore iar a doua zi, in data de 21 mai 2014 sub forma unui seminar incepand cu orele 9.30 si finalizandu-se la orele 19.00.
Participantii pot opta pentru trei tipuri de bilete care difera in functie de pret si optiuni care pot fi alese pentru eveniment.
 Evenimentul este organizat de catre compania Life Guru in parteneriat cu organizatia Discovery Yourself si Academia Femeilor (www.academiafemeilor.ro). Partenerul oficial al acestui eveniment este Life Care ( www.life-care.com).
Pentru mai multe detalii despre evenimentul “Succes si stare de bine” site-ul http://www.aisucces.ro/neale-donald-walsch-in-romania/  si  pagina de Facebook Neale Donald Walsch in Romania

Rezervari la tel: 0745652220, Adrian Iacob




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu