23 aprilie 2014

Dor de adevaratul lup de pe Wall Street, Jordan Belfort. O Lecție pe scurt de atitutine, realism si perseverenta de la Lupul de pe Wall Street(video-training LIVE)


Poate va mai amintiti ca nu cu mult timp in urma va recomandam filmul Lupul de pe Wall Street cu personajul principal Jordan Belfort interpretat de Leonardo DiCaprio. Dacă nu l-ați văzut vi-l recomand cu cea mai mare căldură, este un film care merită văzut. Am scris atunci despre el si l-am si pus spre vizionare aici (integral si subtitrat). 



Urmare a vizionarii filmului, interesul meu a fost atat de crescut incat am fost curios să aflu mai multe despre personajul real, Jordan Belfort!
Astfel ca, am facut cateva investigatii si asfel am dat de site-ul sau personal, la care oricine se aboneaza beneficiaza de 5 mini-lectii video GRATUITE, foarte valoroase.

Personal sunt foarte incantat de descoperirea facuta astfel incat mi-am zis sa va impartasesc si voua câteva din ideile pe care eu le-am reținut din inregistrarile si informatiile pe care le-am gasit despre adevaratul lup de pe Wall Street. Adevarul este ca filmul nu este exagerat cu nimic, Belfort adunand intr-adevar o echipă de oameni total neinstruiți în vânzări pe care cu metoda lui de vânzări (Straight Line Persuasion System) a reușit să-i facă milionari.



Observand că echipa lui nu vinde, Jordan a sesizat că aceștia ramaneau blocati în obiecțiile pe care le ridicau clienții. Atunci a înțeles că problema principala o constituia felul cum privea el procesul de vanzare si modul in care o privea cei din echipa: el vedea vânzarea ca un proces desfasurat in linie dreaptă între deschidere și închidere, spre deosebire de echipa lui care vedea doar obiecțiile. Așa a luat naștere sistemul lui Straight Line Persuasion.


Vânzările sunt o line dreaptă între închidere și deschide si ține de trei tipuri de încredere. Clientul cumpără intotdeauna pentru unul dintre cele 3 motive:
  • daca are încredere în tine 
  • daca are încredere în produs 
  • daca are încredere în organizație 
Straight Line Persuasion este un sistem în care mărești gradul de încredere pe fiecare din cele trei linii. Pragul critic este undeva la cifra 6 pe o scară de la 1 la 10. Astfel un bun vânzător, spune Lupul de pe Wall Street, este acela care reușește, indiferent ce obiecții i se aduce să crească gradul de încredere în persoană, în produs și organizație. Este imposibil de ajuns cu toate la maxim (la 10). Totuși una din cele trei tipuri de încredere depinde 100% de cel care vinde. Practic este sub control total și o poți duce ușor către 10. Apoi dacă-ți cunoști produsul trebuie să fii atent la toate obiecțiile pe care ți le ridică clientul pentru că acestea sunt ocazia perfectă să poți crește sistematic, în linie dreaptă, gradul de încredere în persoana ta, în produs și organizația pe care o reprezinți. 


Oamenii vor lua decizii bazate pe emoții,(în 80% din cazuri) iar emoția este generată de gradul de încredere cumulata pe cele trei linii la care se adaugă emoția negativă că vor pierde ceva dacă nu intră în acțiune. 



Astfel Lupul de pe Wall Street și-a sistematizat strategia, apoi și-a instruit echipa și aceștia au început să vândă imediat. Probabil visul oricărui manager de vânzări sau manager de companie.

Adevarata povestea din spatele poveștii lui Jordan Belfort
lupul de pe wall street - the real jordan belford
Partea cu etica, respectiv manipularea bursei, a început abia când atinsese 15 milioane de dolari. Chiar el spune că avem un creier perfect, care ne oferă răspuns la orice întrebare îi punem. El se tot întreba Cum pot să fac mai mulți bani, cum pot să fac mai mulți bani… cum pot să fac mai mulți bani…și creierul îi dădea soluțiile. Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street spune că ar fi trebui să-și pună întrebări diferite, nu doar legate de bani ci mai degrabă cum poate să aducă valoare și că și-a învățat lecția.



Belfort consideră că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat a fost să ajungă la închisoare. În acest fel, în mod forțat, a pus stop la tot ceea ce-i făcea rău și a putut acum să-și reia viața. Acum este foarte fericit făcând ceea ce face (este speker pe vânzări și persuasiune și are un succes enorm).
Va invit sa-l urmariti pe Jordan Belford intr-un fragment de training de 1h, 30 min. din care, am toata convingerea ca veti invata mai mult decat dintr-un curs la facultate. 


Dacă cineva pe care-l consider mai slab ca mine poate face un milion de dolari, înseamnă că eu pot face zece”- spune Lupul, (atitudine) pentru ca ”totdeauna am fost pregătit și să pierd și să câștig” (realism)
În prima zi în care Belfort a început pe Wall Street piața a căzut (totuși el a continuat – perseverență)

UPDATE: In sfarsit, filmul a aparut si in Romania pe DVD! SEX. BANI. PUTERE. DROGURI.
Puneți-vă centurile pentru o poveste adevarată, mai mult decât scandaloasă, în regia legendarului Martin Scorsese, descrisă de critici drept „o capodoperă pentru noua generație”. Leonardo DiCaprio ne oferă „cea mai bună prestație din carieră” în rolul unui broker ahtiat după bani și faimă în New York, unde corupția este regină iar mai mult nu este niciodată suficient.

Numele său era Jordan Belfort, însă, în curând, toată lumea îl va cunoaște după un alt nume: Lupul de pe Wall Street. Impreună, Scorsese și DiCaprio ne aduc un film fascinant despre excesul în stil american - „un spectacol absolut de la început până la sfârșit.”
Click aici si comanda acum: http://bit.ly/LupuldepeWallStreet




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu