10 aprilie 2014

Dor de povestea doctorului cu .... Maini inzestrate, Ben Carson! (Full movie subtitrat) + Cartea PDF, download GRATUIT

Nu stiu cati dintre voi  stiti povestea neurochirugului Ben Carson, medic  conservator al carui discurs la inceputul anului 2013 l-a eclipsat pe cel al preşedintelui Obama, în cadrul evenimentului naţional Mic Dejun cu Rugăciune (MDR)
Tot Ben Carson este cel care  dupa care a scris si o carte cu titlul "Maini inzestrate", best-seller in care dr. Carson demonstreaza ca soarta noastra nu depinde de stele sau de statistici, ci de ... noi insine. 

Recunoaste ca a ajuns un neurochirurg bun datorita faptului ca a
descoperit capacitatea innascuta pe care i-a dat-o Dumnezeu si s-a perfectionat, punandu-si la lucru mainile inzestrate. Medicul primar neurochirurg, care a conceput si a coordonat cu succes numeroase operatii pe creier, nu este altul decat pustiul care altadata colinda mahalalele orasului Detroit. Acum, putem beneficia de povestea lui transpusa cinematografic si pe micile ecrane in interpretarea  remarcabila a actorului Cuba Gooding Jr.

Filmul are la baza autobiografia lui Ben Carson si  urmareste calatoria sa de la copilul considerat fara valoare la directorul departamentului de neurochirurgie pediatrica din cadrul Centrului pentru Copii al Johns Hopkins. Este un film din care avem de invatat multe si care ne motiveaza in special pe cei tineri ca acuma este timpul ca sa lucrezi din greu daca vrei sa ajungi in pozitia dorita pe viitor.

 

Urmand linkul de mai jos puteti downloada GRATUIT best sellerul "Maini inzestrate", aparuta la casa de editura Viata si Sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!