16 ianuarie 2015

Buna dimineata #SiteTalk!- Buna dimineata #SiteTalk!

Acesta este salutul cu care Alin Cristian Isac, cel mai avid promotor al unui website social media - SiteTalk.com pe care l-am cunoscut prin intermediul evenimentelor Business Days, își întâmpina și iși saluta prietenii, zi de zi. De 5 ani! Si pe Facebook, si pe Google+ sau Linkedin si bineinteles, pe SiteTalk, "A doua mea casa!" - cum obișnuia să spună.


L-am cunoscut in vara lui 2013, la Craiova Business Days, si din primele clipe am simțit increderea și deschiderea pe care acest om mi le-a acordat si pe care, nu stiu de ce, le-am primit fara a simți, cum de obicei se intâmplă, anumite retineri si semne de intrebare. Era o fire activă, și un om vesel căruia şi îi plăcea să te ajute și să se implice în mai multe activităţi


Facand parte din echipa de organizare Business Days, ca Managing Partner, si ocupandu-ma de partea de cotent a site-ului, stiam ca Alin este Doctor Economist, profesor si lector universitar la catedra de Matematică-Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii din Petroşani. Totusi, in prezentarea pe care mi-o trimise, Alin dorea ca sa fie prezentat ca si Senior Director OPN SiteTalk Romania, o retea de dezvoltare a Managementului si Network Marketing-ului la nivel internațional. Mă intriga acest lucru!


Ulterior, recunosc ca nu doar o data, mi-am pus intrebarea: Ce anume il determina pe acest om deosebit cu o cariera construita prin munca si merite personale, sa aiba atata rabdare si sa puna atata patos in constructia unei retele de network-marketing? 

Aveam sa gasesc raspunsul la intrebare, din speech-ul prezentat in Conferință de la Cluj intitulată, Furnica și Elefantul, și pe care o puteți vedea și voi în înregistrarea de mai jos:


  

Ulterior, am devenit prieteni buni și aveam să aflu ca Alin, prin vocația sa de dascăl și mentor a dezvoltat o rețea impresionanta ]n toată lumea, utilizand sistemul de network marketing afiliat al platformei de socializare SiteTalk, si avea planuri mari pentru viitor. pentru Diana si Andrei, cei doi copii ai sai, dar si pentru prietenii si colaboratorii sai.

Aseara, un prieten comun mi-a adus la cunostinta faptul că timpul nu l-a mai ajutat pe Alin să-și ducă la indeplinire planurile ... Pe 3 februarie ar fi trebuit sa implinească 44 de ani!
- Servus  Aline tată, prieten drag, acolo unde esti! Imi voi aminti mereu de răbdarea, persistenta si pasiunea cu care vorbeai despre tineri, viitor si visuri! 


Nu îmi pot reține lacrimile cand te privesc și te ascult in prima intalnire din online din 2015, SiteTalk Retrospective 2014 & Future 2015. La fel cum nu pot accepta ca aceasta primă întâlnire pentru tine avea să fie  ... ultima! 

Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească in pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!