25 noiembrie 2011

Provocarea de...30 de zile!


   
     Tot se apropie sfarsitul acestui zbuciumat an, moment in care fiecare ar trebui sa-si faca un bilant, care, din pacate pentru multa lume s-ar putea sa fie pe minus, dar, asta nu ne impiedica si nu ne scuza in a ne stabili noi obiective (sau actualizarea celor in derulare!), pentru anul care vine, 2012. Dar acestea eu le voi face in prima zi a Noului An.
     Pana atunci insa am dat peste o PROVOCARE lansata de Matt Cutts pe TED , si anume, de a incerca ceva nou pentru 30 de zile!!! Si taaaare ma bate gandul sa raspund afirmativ acestei provocari!

 

.....si apropo de stabilirea obiectivelor! Derk Sivers, antreprenor si student avid al Vietii-cum se autodefineste,  ne sfatuieste ca după stabilirea unui plan genial de viaţă, desi primul nostru instinct este să-l spunem cuiva, este mai bine să ne păstrăm obiectivele ...secrete
     In acest scop, Derek Sivers, ne prezintă unele cercetări care încep din anii 1920 care ne arata  de ce oamenii care vorbesc despre ambiţiile lor par a avea mai puţine şanse de a le atinge.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations