20 august 2012

Dor De Un Geniu. De Cel Mai Bun Dintre Cei Mai Buni! + CADOURI + Video

Jay Abraham, expertul expertilor in marketing!


Ted Turner, Ross Perot, Carl Icahn, Howard Hughes, Bill Gates, Michael Dell, Steve Casesi inca o duzina de antreprenori celebri isi datoreaza o mare parte a strategiilor de dezvoltare si crestere a afacerilor pe care le conduc, si datorita carora au facut averi fabuloase, sfaturilor si invatamintelor si strategiilor invatate de la acelasi maestru, expert al expertilor in Marketing, JAY ABRAHAM

Ca fondator si CEO al Avraam Group, Inc din Los Angeles, California, Jay Abraham a petrecut ultimii 25 de ani cautand o rezolvare a problemelor legate de modalitatile de crestere semnificativ a veniturilor, consiliind  peste 10.000 de clienti din peste 400 tipuri de industrii din întreaga lume. Jay a observat si s-a ocupat cu precadere de fiecare tip de afacere, studiind si  rezolvand orice  problema, provocare si oportunitate de afaceri a intampinat. De altfel, sa ajungi ca nume ca Brian Tracy, Tony Robbins, T. Harv Ecker, Stephen Covey sau Fran Tankerton sa vorbeasca in termeni elogiosi despre tine, asta spune multe...
Iata-l pe Jay Abraham intr-o scurta demonstratie, din care veti afla cum poti face 1 milion de dolari fara sa ai un produs, fara capital, fara...nimic! Doar urmariti:


Cunoaste-ti cu totii  zicala "Dar din dar se face rai" nu-i asa? 
Ce legatura are asta cu Jay Abraham? Pai are, caci dupa cum va spuneam, Jay este cel mai bun dintre cei mai buni, iar resursele si instrumentele pe care le poti obtine de la acest mare maestru, sunt nepretuite!!!

Astfel, in calitate de abonat de 1 an la site-ul oficial al lui Jay, am primit CADOU astazi, exact de ziua mea, acces la o speciala, "Brain Rattling" ( zgomotul creierului, sic!), o pagina a carei destinatie se doreste a fi stimularea initiativei antreprenoriale, dar si dezvoltarea in mod strategic a afacerilor in curs.

Continutul acestui CADOU reprezinta rezultatul a sase saptamani de simuari si relatii de consultanta ale lui Jay, interviuri celebre cu staruri si legendari oameni de afaceri, strategii de restructurare, modele de afacere.
Veti vedea, citi si auzi cum poti deveni o persoana de afaceri prospera, prin urmarirea unei sesiuni de 90 de minute de training si veti afla mai multe despre parteneriat, aliante strategice, relationare, maximizarea capitalului si monetizarea!

Revenind la zicala "Dar din dar se face rai" si cu ocazia aniversarii zilei de nastere, doresc sa ofer tuturor cititorilor blogului Dor De Naivitate, acces la toate aceste resurse pentru o perioada scurta de timp. 

Vreau sa anunt, dar sa fac si un avertisment ca nici unul dintre materiale, inregistrari video, audio, trancripturi sau alt gen de materiale sunt sub protectia legii de copyright, si NU SUNT DESTINATE VANZARII.
Sunt GRATUITE, dar este INTERZIS A FI COMERCIALIZATE!!!

Deci, bucurati-va, savurati si devorati cu nesat toate aceste informatii nepretuite si mai ales, folositi-va de instumentele si informatiile pe care le obtineti! Click pe imagine si ia-ti CADOUL!

Da-ti LIKE si SHARE pentru a se bucura cat mai multi de aceste informatii nepretuite!


Si poate ca in curand vom putea vorbi si la noi, de ce nu?, despre adolesenti milionari, precum se vorbeste azi prin alte parti! Voi ce parere aveti, nu meritam, sau nu avem resursele necesare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu