20 septembrie 2012

101 De Motive Ca Sa Participi La ... Iasi Business Days!

101 De Motive Pentru Care Ar Trebui Sa Participi La Iasi Business Days 2012, Editia A VIII-A!     Desigur, există mult mai multe decat 101 de motive pentru care ar trebui să participi la Iasi Business Days 2012, editia cu numarul VIII, dar de data aceasta ne vom rezuma doar la câteva.

     Ok, hai sa vedem: pentru ce ai participa TU la Iasi Business Days?
1. Pentru ca este cel mai important eveniment de Business din Romania?
2. Penru ca se desfasoara prima oara in Moldova, la Iasi la Palas Mall, desi este la editia a VIII-a?
3. Pentru a vedea, a simti, a respira si a trai, chiar daca doar pentru doua zile, acelasi aer si aceleasi sentimente, alaturi de spuma oamenilor de afaceri, speakeri motivationali si antreprenori inspirationali din Romania?
4. Pentru ca vei vedea, vei asculta, vei cunoaste si vei vorbi cu inovatori, antreprenori si profesionisti de top la nivel mondial din zona afacerilor?
5. Pentru ca poti descoperi direct de la sursa cele mai noi si mai importante trenduri in afaceri pe teme majore de outsourcing, HR, strategii antreprenoriale, comunicare si PR?
6. Pentru ca vor fi peste 500 de participanti din toata Moldova si din alte zone ale tarii?
Pentru ca printre cei 60 de speakeri se numara Marius Ghenea (Business Angel),Vasile Arhire (Director, TVR Iasi),Gabriel Mardarasevici (Radix Communication),Marius Georgescu (Microsoft Romania),Marius Stefan (Autonom Rent a Car), Adela Marin (Complete Training), Adrian Monoranu (InOras.ro),George Costache (CEO, Siemens Romania), Mihai Stanescu (RoCoach),Felix Daniliuc (Director General, Raiffeisen Leasing IFN), Ivan Patzaichin (multiplu campion european, mondial si olimpic) si multi, multi altii?
7. Pentru ca tot printre cei 60 de speakeri se numara 4 speakeri aflati printre primele 10 locuri in Topul Romanilor Inspirationali StartEvo, si anume Florin Rosoga (antreprenor, bloger, Pets Lover Inc.), Andy Szekely (Managing Partner, Grupul de firme AS), Loránd Soares-Szász (Business Coach, Director General Coaching4You), Bogdan Comanescu (Accelera Romania) dar si Eusebiu Burcas (Fondator Burcash) aflat pe locul 35?
8. Pentru ca poate ai un startup si vrei să cunosti persoane de la mai multe acceleratoare (Netlogiq, Diagma, PEOPLE ACADEMY, Qualteh, Stavar & Partners) sau de la vreun Business Angel?
9. Pentru ca il vei putea cunoaste, asculta si interoga pe  Gabriel Biris unul dintre cei mai cunoscuti consultanti de fiscalitate din Romania?
10.Pentru a participa la sesiunile de  microintalniri de tip Business Networking intr-un cadru placut informal, ocazie cu care iti poti dezvolta spiritul ASOCIATIV ca o componenta esentiala in mixul de abilitati necesare pentru a face fata cu succes la noua paradigma economica si la noile provocari actuale?11. Pentru a participa la workshopuri interactive unde sunt discutate studii de caz si exemple concrete ce tin cont de noua paradigma din lumea de business?
12. Pentru a participa la mesele rotunde, un concept nou introdus si cu impact pozitiv de succes, unde participa in medie 12-16 invitati speciali si 1-2 moderatori? La mesele rotunde vorbitorii sunt alesi cu atentie de catre organizatori pentru a acoperi cat mai multe domenii si participa o diversitate reprezentativa a mediului de afaceri.
      Sa mai continui cu motivele sau te-ai prins?
 E pacat sa-ti irosesc timpul caci este singura resursa irecuperabila. Asa ca, oricare ar fi motivele tale, crede-ma ca ... v-a fi o experienta unica, de neuitat ... care MERITI sa ti-o rezervi!
      Ne vedem acolo!
      Mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

    Ca o completare, atat de mult imi place acest tip de evenimente la care am participat din cadrul editiei a IV-a, la Brasov, incat am primit cu onoare cinstea care mi s-a facut de a deveni responsabil cu partenerii Iasi Business Days. Nu despre asta am vrut sa scriu, dar din aceasta calitate, vreau sa ofer cititorilor blogului Dor de Naivitate posibilitatea de a beneficia de un discount de 15% la achizitionarea unui tichet la  Iasi Business Days.
      
   Pentru inscrieri la Iasi Business Days si obtinerea de bilete puteti merge aici, dar aveti grijă să folositi codul ADI15 pentru a primi 15% reducere faţă de preţurile afişate pe site.

   De asemeni, puteti folosi discounturile de volum, daca aveti mai multi prieteni si vreti sa veniti in "gasca"! In functie de numarul de bilete pe care doriti sa le achizitionati folosind urmatoarea grila:
 
   - intre 2 si 5 tichete - 20% discount pe baza codului ADI20
   - intre 6 si 10 tichete - 25% discount pe baza codului ADI25
   - peste 11 tichete - 30% discount le baza codului ADI30 !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations