6 ianuarie 2013

Cum Sa Atingi Succesul Si Sa Devii Bogat Cu Un Salariu Mediu?


3 Principii Simple Pentru Prosperitate Dezvaluite In Cartea "Cel Mai Bogat Om Din Babilon"

Vrem sau nu vrem, ne place sa o acceptam sau nu, lumea in care traim evolueaza si a fost creata pe baza unor legi si principii bine conturate chiar de Creator. De-a lungul istoriei omenirii, unii oameni au incercat sa modeleze si sa adapteze legile si principiile naturale dupa voia si pofta proprie, altii, care au inteles ca orice lucru poate fi schimbat, mai putin TIMPUL si LEGILE NATURII, au respectat principiile si poruncile lasate mostenire de Dumnezeu.
Bogatia, este unul dintre obiectivele comune oamenilor de pretutindeni, dar si un subiect pe marginea caruia discutiile sunt contradictorii. Unii spun ca nu ai cum sa devii bogat daca nu ai descendenti bogati, mostenesti o "matusa" sau da norocul peste tine castigand la Loto! Cei care cred ca legile si principiile trebuie respectate asa cum au fost lasate, au reusit si reusesc in continuare.
Marea majoritate a oamenilor care traiesc cu un salariu modest fac greseala imensa de a considera ca nu se pot imbogati niciodata din acel salariu, si se multumesc cu starea de aparenta siguranta oferita de acesta. Dar fac o MARE GRESEALA!!! Personal, cunosc cateva persoane, care, plecand de la statutul de salariat cu un salariu modest au reusit in cativa ani (nu chiar peste noapte, cei drept!) sa acumuleze suficienta avere, astfel incat sa paraseasca serviciul inainte de varsta de pensionare si, sa aiba viitorul pe o anumita perioada asigurat din punct de vedere financiar. Cum au reusit asta?
Liviu Pasat, un tanar cunoscut in ultimii ani prin proiectul pe care l-a dezvoltat "Trezeste banii in viata ta", povesteste cum aplicand 3 principii simple gasite intr-o poveste
veche "Cel mai bogat om din Babilon", a reusit in decurs de cativa ani sa "se pensioneze" din slujba de inginer IT si sa-si asigure siguranta financiara pentru o perioada de cel putin 30 de ani. Asta nu inseamna ca nu v-a mai munci! Nu! Dar o face cu placere, in directia aleasa de el si respectand in continuare aceleasi principii!
Iti voi demonstra in continuare cum poti urma si tu aceste 3 principii, si daca nu ma crezi sau daca nu esti pe deplin convins e suficient sa citesti cartea "Cel mai bogat om din Babilon" sau sa il intrebi direct pe Liviu printr-un mesaj pe Facebook sau la unul din Seminariile GRATUITE pe care le tine in orasele din tara cu "Trezeste banii din viata ta" sau "Trezeste liderul din tine". Lasa influenta gandirii pozitive sa isi exercite efectele favorabile asupra ta, si-apoi fa primul pas inainte. Continua si vei obtine securitatea financiara sau bogatia pe care o cauti. Asta este exact ceea ce a facut Liviu Pasat.
Cele 3 Principii pe care le-a invatat Liviu, le poti aplica si tu si ti le voi dezvalui acum in cateva cuvinte. Citind "Cel mai bogat om din Babilon" Liviu Pasat, (si de un an de zile si eu) a descoperit ca bogatia poate fi obtinuta daca:

1. Economisesti fie si 10 bani dintr-un leu pe care il 
castigi (10%);

2. La fiecare sase luni iti investesti economiile si 
castigurile sau dobanzile si dividendele obtinute din 
aceste economii si investitii; si

3. Atunci cand investesti, cauti sfaturi competente 
cu privire la investitiile sigure, iar astfel nu iti vei 
juca banii la noroc si nu iti vei pierde capitalul de 
baza.
Acum, da-mi voie sa repet: asta este exact ceea ce a facut domnul Liviu Pasat, si ca el mai sunt cativa, putini ce-i drept. Dar de ce nu ai putea fi si TU? Gandeste-te putin! 
Poti avea parte de siguranta si bogatie economisind DOAR 10% din fiecare leu castigat si plasandu-l in investitii sigure.
Cand ar trebui sa incepi? Dupa parerea mea, ACUM! Fa-o ACUM!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations