8 aprilie 2013

Noua Medicina Germana te vindeca de ... CANCER!

Pe 18 August 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen, Germania, primea vestea şocantă că fiul său, Dirk, a fost împuşcat.
Dirk a murit în Decembrie 1978 şi câteva luni mai târziu, Dr. Hamer a fost diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a suspectat imediat că dezvoltarea cancerului său poate avea legătură directă cu tragica pierdere a fiului său. Moartea lui Dirk şi propria sa experienţă cu cancerul l-au făcut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienţilor săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toţi au trecut prin experienţe extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze şi să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte

şi organism nu a fost surprinzătoare. Intreaga poveste a lui Hamer o puteti citi aici.


La inceputul anului 2010, Caroline Markolin, Ph.D, facea cunoscute rezultatele miraculoase ale cercetarilor dr. Ryke Geerd Hamer, care au adus un noian de controverse in lumea medicala si nu numai!

Esenţa celor 5 legi ale biologiei sau Noua Medicina Germana (German New Medicine) precum şi implicaţiile acestora, au fost ilustrate printr-un exemplu care a folosit un ... soarece şi o pisica! Intregul experiment explicat, aici.

Totodata, o serie de realizatori din Germania au facut un documentar care a bulversat si bulverseaza lumea medicala dar din care, cel ce va binevoi sa il vada va putea intelege foarte multe, si chiar vindeca. 

Fiind un pasionat al emisiunii Stiinta si Cunoastere aflam cu bucurie cu cateva saptamani in urma, de obtinerea dreptului de difuzare si in Romania a acestui film nemaipomenit de peste 4 ore, film care a fost prezentat in 9 episoade si care a fost comentat de dr. Crina Veres, biolog, psiholog si practicanta a acestui tip de terapie, si ea insasi, traitoare a unei experiente extraordinare(aici povestea ei).

Va invit sa nu considerati o pierdere de timp si sa sacrificati cateva ore, caci va promit, ca nu veti avea ce regreta! In plus, veti afla tot ceea ce nu vi s-a spus vreodata despre medicina, boli sau functionalitatea organismului uman.

1.Primul episod descrie mai mult istoria acestei medicine germane, ale căror baze au fost puse de medicul Dr. Ryke Geerd Hamer în anul 1981, vreme în care regimul comunist domnea încă într-o bună parte a Europei. Totuşi povestea sa nu e completă sau ea nu începe cu ceea ce ar trebui să înceapă, adică evenimentele tragice care i-au marcat viaţa: moartea filului, a soţiei, boala canceroasă care ar fi urmat să îi curme viaţa.



2. In acest episod se vorbeste despre legea a 5-a şi apoi despre prima lege a biologiei, descoperite de Hamer. Pe scurt: Conform acestei legi boala nu este o eroare fără rost a naturii sau biologiei, ci un program special creat de natură, de-a lungul a milioane de ani de evoluţie, pentru a permite organismelor să depăşească funcţionarea standard (de zi cu zi) şi să poată face faţă unor situaţii de urgenţă excepţionale sau neobişnuite. Prima lege a biologiei, formulată de Hamer precizează faptul că fiecare afecţiune canceroasă are o cauză generată de un şoc foarte dramatic, foarte acut şi pacientul e izolat.




3. A doua lege biologică, formulată de Hamer, ne spune că fiecare afecţiune generată de un conflict-şoc are o evoluţie în 2 faze: Faza de conflict activ (de îmbolnăvire) în care sistemul nervos autonom simpatic este activat, şi faza de conflict rezolvat (de autovindecare) când are loc remisia umflăturilor, edemelor, tumorilor, etc.



4. A trei a lege a biologiei, forumată de Hamer, se referă la Sistemul Ontogenetic al Tumorilor şi bolilor echivalente cancerului. Un conflict afectează un anumit nivel embrionar, care la rândul lui generează Focare Hamer (inele concentrice) într-o anumită zonă a creierului.



5. A patra lege a biologiei, formulată de Hamer, spune că în faza de autovindecare există o corespondenţă între grupurile de organe aparţinând unui anumit nivel embrionar şi grupurile de microbi aparţinând acelui nivel. Microbii nu sunt cei care provoacă o anumită boală, ci dimpotrivă, ei sunt cei ce participă la autovindecare.



6. Cel de-al 6-lea episod al serialului despre Noua Medicină Germană se referă la maladia SIDA, (Sindromul Imunodeficienţei Dobândite), este o afecţiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecţii oportuniste, neoplasme, disfuncţii neurologice şi o mare varietate de alte sindromuri.


7. Cel de-al 7-lea episod al serialului despre Noua Medicină Germană se referă la Legea celor 2 faze pe 3 nivele. Aceasta se referă la modul în care faza conflictului activ şi cea de vindecare se succed asupra celor 3 nivele ale fiinţei umane -- acestea fiind creierul, organele şi psihicul.


8. Cel de-al 8-lea episod al serialului despre Noua Medicină Germană se referă la problema alergiilor, lateralitatea biologică şi recidive şi circuite.



9. Cel de-al 9-lea şi totodată ultimul episod al serialului despre Noua Medicină Germană ne prezintă câteva concluzii, precum modul în care este apreciată sau criticată Noua Medicină Germană, dacă este sau nu interzisă, ce probleme poate rezolva sau nu poate rezolva, de ce am avea nevoie să cunoaştem aceste teorii.



Iti multumesc ca ai avut rabdarea sa urmaresti toata emisiunea, daca ai facut-o!
Constientizezi, cu siguranta, valoarea acestor informatii! De aceea, te rog sa fii sociabil si sa ajuti ca acest film si aceste informatii, sa ajunga la cat mai multa lume, caci niciodata nu se stie, cui ii poate fi de folos! Da un LIKE si SHARE mai departe, si indeamna-ti si prietenii sa o faca! 
Iti multumesc!

Un comentariu:

  1. Foarte interesante aceste emisiuni, si discutii pe baza documentarului despre Noua medicina germana care te vindeca de cancer.Unde poate fi gasit filmul original?
    Foarte bun blogul, multe lucruri si informatii utile.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere