1 septembrie 2013

O carte ce a schimbat vieti: Wallace D Wattles - Stiinta de a deveni bogat (The Science of Getting Rich ) Audio FREE


Conform lui Wallace D. Wattles, un autor american a carui personalitate a ramas, practic uin obscuritate,  ESECUL, nu este un atribut al Universului. Dreptul omului la viaţă înseamnă libertatea de a folosi fără restricţii toate lucrurile care îi sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentală, fizică şi spirituală completă. Scopul naturii este progresul şi dezvoltarea vieţii, de aceea ne sunt puse la dispoziţie toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne valorifica potenţialul.


Wallace D. Wattles sintetizează în această carte publicata in 1910!, ideile ce dau substanţă gândirii universale. Caracter pragmatic, autorul reuşeşte să surprindă o sumă de principii care aplicate se articulează într-un mod autentic de a acţiona ce garantează succesul în orice domeniu. A fi bogat nu depinde de mediul în care trăieşti, ci este rezultatul unui anumit mod de a acţiona. Descoperă-l, iar la sfârşitul lecturii vei fi mai bogat.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.
Recomand din suflet aceasta carte pe care am citit-o, dar mai mult ascultat-o sub forma de audiobook (e mai simplu si mai practic - pe strada, in masina, in metrou) de nenumarate ori!
Poti citi sau downloada cartea Stiinta de a deveni bogat de Wallace D Wattles, GRATUIT de aici sub forma de pdf, o poti cumpara pentru tine sau pentru a o face cadou unui prieten in format carte la un pret mai mult decat  simbolic, de aici, sau chiar audiobook format din 3 volume de aici, (Ca sa-ti deschid apetitul o sa iti citez doar cateva capitole: "Mergi cu valul in loc sa inoti impotriva lui"; "Dreptul de a fi bogat"; "Monopolizarea oportunitatilor" sau "Cum sa-i atragi pe cei bogati")
Stiinta imbogatirii (Audiobook - 3 volume)
Pana sa te decizi in ce forma vei face din aceasta minunata carte un ghid dupa care sa-ti urmezi viata, iata mai jos, lectura cartii sub forma audio!
Auditie placuta!
Wallace D Wattles - Stiinta de a deveni bogat (Titlu original: The Science of Getting Rich ) Carte audio tradusa in Romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations