23 iunie 2013

Dor de o comedie de dragoste...romantica: FOOLS RUSH IN! (film complet)Am gasit intamplator un DVD(probabil supliment la vreo revista, ceva),cu acest film tradus "Graba strica treaba", Fools Rush In (1997) care mi-a placut si m-a amuzat dar in care am si regasit o problema inca acuta a zilelor noastre.  Urmarind desfasurarea placuta si uneori amuzanta a povestii, ajungi ca punandu-te in locul personajelor principale sa te intrebi:


Ce este mai important pentru tine atunci cand iti dai seama ca te-ai indragostit cu adevarat: profesia, familia sau prietenii?
Ce ai alege între iubirea vieţii tale şi stilul de viaţă pe care îl iubeşti? 
Cu această problemă se confruntă Alex Whitman (Matthew Perry), un om de afaceri din Manhattan, după ce petrece o noapte pasională cu Isabel Fuentes (Salma Hayek), o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc după trei luni, când el află că ea a 
ramas însărcinată şi decid să se căsătorească.
Din acel moment, cei doi vor trebui să lupte cu prejudecăţile şi barierele culturale de care se ciocnesc atunci când îşi cunosc reciproc familiile. Însă acesta este un bun prilej să-şi dea sema că sunt foarte îndrăgostiţi şi că iubirea lor trebuie trăită cu zâmbetul pe buze.
“Succesul pe care l-a avut acest film se datorează în mare parte chimiei extraordinare dintre Salma Hayek şi Matthew Perry”, titrează presa americană. L
Partea I-a
Server 1Server 2
Partea a II-a
Server 1Server 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!