18 iunie 2013

Dor de ... Ultimele Dorinte! (The Bucket List - film)Iata un alt film pe care il recomand din toata inima: The Bucket List avand ca protagonisti doi mari actori: Morgan Freeman si Jack Nicholson)

In urma cu multi ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers(Morgan Freeman) daduse drept tema studentilor sai alcatuirea unei liste cu tot ceea ce si-ar dori sa faca si sa vada inainte de a-si da obstescul sfarsit. Insa realitatea vietii de adult i-a schimbat planurile. Casatoria, copiii, miile de griji zilnice si cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat aceasta lista de dorinte intr-o amintire cu gust amar, reducand-o la un exercitiu mental prin care Carter facea ca timpul sa treaca mai repede in timp ce repara masini.


   Pe de alta parte, miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) n-a vazut in viata lui o lista  care sa contina altceva decat cifre. De cand se stie, a fost prea ocupat cu afacerile si construirea propriului sau imperiu financiar pentru a se gandi vreodata, intre doua achizitii si numeroase cafele, ce si-ar dori cu adevarat in viata.

Server 1 The Bucket List – Ultimele Dorinte (2007) Film Online Subtitrat
Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas!
Descarca ultima vesiune flash player.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!