7 octombrie 2013

De 10 x BUZZ!Camp la editie aniversara.(video)

Tu crezi ca mai avem nevoie de dezvoltare personala? Crezi ca mai merita in dezvoltarea TA? Si vezi ca am accentuat, in dezvoltarea TA? Eu zic tare si raspicat ca, DA! Si stiu ca si tu esti de aceeasi parere cu mine! Si te felicit pentru asta si iti multumesc!
Si vreau sa te mai felicit ca esti un luptator si ca iti doresti mai mult de la viata, si asta pentru ca meriti mai mult! Succesul este o alegere, nu o obligatie, spunea cineva iar multiplu campion olimpic Ivan Patzaichin afirma ca "Nu exista o reteta universala a performantei. Fiecare trebuie sa-si
gaseasca motivatia proprie, iar asta nu e valabil doar pentru sport."
Pana si stramosii nostri erau constienti de asta, astfel nu s-ar fi inventat proverbul: Omul cat traieste invata, nu-i asa?

In virtutea asta, personal, nu am incetat sa invat si sa reinvat, sa cresc si sa ma dezvolt, prin carti de educatie financiara si de dezvoltare personala, prin participarea  regulata la traininguri, seminarii sau evenimente de business networking. Astfel, acum cateva clipe, am aflat de un eveniment aniversar la care abia astept sa particip, si pe care ti-l recomand si tie, BUZZ!Camp Event!

Fiind un eveniment care se adreseaza in special tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului, BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care organizatorii il fac cadou, menit sa iti aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM!
Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp va aduce in fata in fata tuturor celor care vor alege sa participe in cele 8 orase in perioada 24 oct.-30 nov. (Galati, Brasov, Sibiu, Brasov, Timisoara, Cluj si Chisinau - vezi aici cand ajunge in orasul tau sau prin apropiere) speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si oferte foarte avantajoase ale unor companii de renume.
Stiu de la una dintre editiile trecute ca obiectivul principal al BUZZCamp-ului este acela de a oferi tuturor celor care participa, indiferent daca e student, masterand sau proaspat absolvent, si mai e si dispus si vrea sa investeasca timp in dezvoltarea sa, toate instrumentele necesare pentru o dezvoltare permanenta, armoniasa si eficienta! Se doreste ca fiecare participant sa plece de la eveniment cu obiectivele indeplinite, fie ca este vorba de un job, de o discutie face-to-face cu angajatorul preferat, de informatii noi pe care doreste sa le afle sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunoste; orice obiectiv al celor care participa, devine prioritar! Si acesti tineri, pe care pe o parte ii cunosc si personal, fac tot posibilul sa te ajute sa-l indeplinesti. In virtutea acestui vis am creat si eu Dor de Naivitate si AISucces.ro, in virtutea acestui vis nu incetez sa investesc in dezvoltarea personala, sa daruiesc mai departe din cunostintele mele si sa ma alatur tuturor celor care aleg sa o faca!
Cu cine ma voi intalni pentru a sarbatori pe 28 noiembrie la Hotel Traian la Iasi, la BUZZCamp?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu