14 decembrie 2012

Dor De Un Sfat De La ... Warren Buffet!

Sfatul Lui Warren Buffet Pentru Cei Care Doresc Sa Investeasca In Noul An!


Citeam in aceasta dimineata un interviu cu Warren Buffet (Oracolul din Omaha cum este poreclit datorita numeroaselor predictii financiare facute) in The Morning Call, despre iminenta intrare in faliment a trustului de presa Tribune.co
Cu aceasta ocazie, mi-am amintit de un film recomandat de un bun prieten, Alex Tita, in urma cu vre-o 4 ani, film in care  Warren Buffet (cel mai bogat investitor al lumii)  vorbea in fata unui auditoriu de investitori cu ocazia Sarbatoririi Anului Nou

La  intrebarea, In ce ar fi mai bine de investit? , Warren Buffet (despre ale carui sfaturi am mai scris aici) a raspuns ca inainte de a investi o suma de bani, oricare ar fi aceasta, un investitor ar trebui sa-si puna la randu-i doua intrebari cheie la care sa caute negresit sa afle un raspuns! 

Aceste intrebari ti le adresez si eu tie draga prietene acum, pentru ca sunt incredibil de valoroase si pentru ca momentul se potriveste de minune acum, la moment de bilant, si in prag de traversare in  Noul An si de ce nu, intr-o noua viata. Deci:

Prima intrebare:

Daca ai avea de ales o singura persoana, dintre toate persoanele pe care le cunosti in care sa-ti investesti 10% din venit pentru tot restul vietii tale, care ar fi acea persoana in care ti-ai investi banii traind satisfactia ca ai facut o alegere buna si ca valoarea investitiei tale va creste continuu, si ... de ce AI alege acea persoana?
A doua intrebare:

In cine NU ai investi in mod categoric acei 10% si de ce NU ai alege acea persoana?
Daca ai niste bani pe care vrei sa ii investesti, si nu stii unde sa o faci, daca te bate gandul sa pornesti pe calea antreprenoriatului, sau indiferent de motivele pe care le ai, cauta sa gasesti negresit raspuns la aceste 2 intrebari, si daca vrei poti sa le scrii si mai jos, in rubrica de comentarii.
Sunt curios sa vad care ar fi acea persoana pentru tine si apoi voi reveni si eu pentru a-ti destainui raspunsul pe care l-a dat Warren (asta binenteles. daca nu  il stii si tu deja).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations