14 mai 2014

LUPUL DE PE WALL STREET, JORDAN BELFORD, VINE IN ROMANIA


Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în România pe 18 noiembrie 2014, în cadrul unei conferințe organizate de Extreme Training. Personaj real al vieții de pe Wall Street, omul care în anii 90 câstiga un milion de dolari pe săptămână și-a construit astăzi un stil de training care îi permite să pregătească orice companie sau individ, indiferent de vârstă, rasă, sex, pregătire
educațională sau statut social, ajutându-l să obțină reușite, abundență și succes antreprenorial fără să-și compromită integritatea sau etica.
Update: In sfarsit, si pe DVD! SEX. BANI. PUTERE. DROGURI.
Puneți-vă centurile pentru o poveste adevarată, mai mult decât scandaloasă, în regia legendarului Martin Scorsese, descrisă de critici drept „o capodoperă pentru noua generație”. Leonardo DiCaprio ne oferă „cea mai bună prestație din carieră” în rolul unui broker ahtiat după bani și faimă în New York, unde corupția este regină iar mai mult nu este niciodată suficient.
Numele său era Jordan Belfort, însă, în curând, toată lumea îl va cunoaște după un alt nume: Lupul de pe Wall Street. Impreună, Scorsese și DiCaprio ne aduc un film fascinant despre excesul în stil american - „un spectacol absolut de la început până la sfârșit.”
Click aici si comanda: "http://bit.ly/LupuldepeWallStreet"
Jordan Belfort se va afla în premieră în România, la invitația Extreme Training, si va susține în data de 18 noiembrie 2014 o conferință în cadrul căreia va dezvălui secretele din spatele succesului său excepțional, metoda sa proprie de vânzări „Straight Line Persuasion”.
Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogățit pe Jordan Belfort și l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăța trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce. Și vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajați și profituri astronomice, de la cel care și-a instruit personal oamenii de vânzări și de la cel a cărui viață a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.
În „Lupul de pe Wall Street”, Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii 90. Poate ceea ce este însă mai puțin cunoscut, este faptul că Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charisma excepțională, un maestru al vânzărilor și al persuasiunii și un om cu mult schimbat față de personajul prezentat în film.
În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de a-și utiliza, în mod etic, toate calitățile care l-au îmbogățit rapid în anii 90, când câștiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune și vânzări deprinse în perioada aceea pot să îi aducă câștiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect și legal. Tehnicile sale au fost testate pe piața deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate și sistematizate în propria sa metodă de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker și trainer și își utilizează abilitățile și cunoștințele de vânzare și persuasiune pentru a îi învăța pe alții cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obține mai mult de la viață și cum pot face toate aceste lucruri în mod etic pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesăbuite.
Pentru mai multe informații despre Jordan Belfort, despre conferință sau pentru rezervarea unui loc, puteți vizita pagina oficială, unde daca veti introduce codul AISUCCES vei putea beneficia de preturi mai mici intre 50-150 Euro!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu