12 noiembrie 2012

Dor De Adevar! ... Frumosul Adevar - Cel Mai Simplu Tratament Pentru Vindecarea Cancerului (film doc.Ro)

THE BEAUTIFUL TRUTH (2008) The World's Simplest Cure For Cancer - Frumosul Adevar, Cela Mai Simplu Tratament Pentru Vindecarea Cancerului

Saptamana trecuta, regizorul David Sharps, a oferit ocazia vizionarii timp de o saptamana, a celui mai proaspat film documentar The CURE Is..., despre care am scris, si de a carui vizionare s-au putut bucura si beneficia foarte multi dintre cititorii blogului Dor de Naivitate. Filmul a fost lansat oficial, iar acum il poate achizitiona, si viziona oricine doreste pentru suma simbolica de doar $9,99, de la aceasta adresa(click aici).

Unul dintre adevarurile fundamentale pe care le ignoram este faptul ca cele mai importante si valoroase nevoi si resurse le avem...GRATIS!!! Ganditi-va putin si lasati-mi un raspuns printr-un comentariu, daca ma insel, sau nu!
Astazi va prezint un alt film documentar, realizat in 2008 care scoate in evidenta, inca o data daca mai era nevoie, modalitatea prin care, prevenirea si tratarea cancerului, precum si a multor alte boli asa zis "incurabile", se pot realiza printr-o metoda alternativa, Terapia Gerson. Despre aceasta terapie, se vorbeste prima data in filmul  Dying To Have Known - The Evidence Behind Natural Healing (Dovada Din Spatele Vindecării Naturale) al regizorului Steve Kroschel, un veteran al filmelor Disney, BBC şi IMAX,  care se angajează într-o odisee de 52 de zile, ce traverseaza neobosit continente şi oceane, din New York, în San Diego şi Alaska, din Japonia în Spania şi apoi Mexic, motivat fiind de o declaraţie a 


Charlottei Gerson, fiica octogenară a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatălui ei - minimalizată sau interzisă de peste 80 de ani - în tratarea cancerului şi a oricărei forme de boală cronică degenerativă, afirmaţie pe care realizatorul şi-a propus să o verifice prin mărturii şi pe baze ştiinţifice. Acest film il puteti viziona tradus aici, unde puteti citi, de altfel mai multe, despre terapia Gerson.
 
Sunt atatea sute de mii de oameni bolnavi de cancer chiar in clipa asta, numai la noi in tara, oameni in care sistemul investeste zeci de milioane de euro, otravindu-i cu fel si fel de porcarii care la randul lor sunt cancerigene in sine. Este aberanta si diabolica aceasta industrie a cancerului. Asa ca distribuiti aceste informatii la cati mai multi oameni. Asta e sensul acestui blog!

Desi documentarul  vorbeste foarte bine despre terapia Gerson ,  va prezint in plus, si una dintre cartile pe aceasta temă:
Max Gerson, O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli graveP.S. Daca  ti-a placut ceea ce ai citit si daca esti de acord ca aceast articol ar fi util si altor cititori, te invit sa il recomanzi la randu-ti, prietenilor de pe Twitter, Facebook sau unde crezi TU ca este mai oportun.
De asemeni, daca ai alte opinii, sugestii sau pareri, mi-ar face placere sa le discutam impreuna pe rubrica de Comentarii. Ce zici, esti de acord?
Iti multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!