16 noiembrie 2012

Dor De Un Nou Proiect De la Google....INGREES! (video)

Un Nou Proiect Prin Care Google Doreste Sa Preia Controlul Asupra Realitatii Poarta Un Titlu Putin Ciudat: INGREES (Patrundere!)


La sfarsitul lunii septembrie v-am prezentat o pre-lansare  a ultimei carti a celui supranumit "Mesia Milionar", Randy Gage - "Risky is the New Safe". Facand un research legat de profetiile facute in aceasta carte, am aflat, intamplator, unele zvonuri despre faptul ca un anumit Proiect al lui Google ce este pregatit pentru anul viitor, v-a face ca "lumea din jurul tau sa nu mai fie ceea ce pare sa fie"!
Iata ca astazi am aflat ca, zvonurile strecurate pe mai multe site-uri in ultimele saptamani precum ca Google se pregateste sa lanseze un nou produs, s-au confirmat mai repede decat ma astept-am. Angajaţii Google, au testat in ultimele sase luni un Proiect pe care l-au denumit Ingrees, urmand ca acesta sa devina in scurt timp accesibil publicului larg. Momentan, jocul este în faza beta, iar doritorii se pot înscrie pe lista de aşteptare pe site-ul Ingress.

Ingress, numele noului proiect Google, constă intr-un joc de tip „alternate reality ce urmează să transforme modul în care privim lumea din jurul nostru. Ingress este un joc SF la care poate participa orice posesor al unui telefon cu sistem de operare Android. Aspectul inedit al jocului este faptul că pentru a participa la joc utilizatorii trebuie să călătorească în lumea reală.

Ideea ne-a venit gândindu-ne la conceptul de computing ubicuu. Practic, dispozitivul dispare”, a explicat John Hanke, liderul proiectului. Hanke este un fost director al diviziei Geo din cadrul Google, coordonând acum Niantic Labs, o nouă companie deţinută de Google care a conceput acest joc.
Scopul jocului Ingress este de a face oamenii să se plimbe în lumea înconjurătoare pentru a o vedea cu ochi noi şi, totodată, pentru a obţine beneficiile activităţii fizice.
Pentru a putea juca, utilizatorii jocului au nevoie de „energie virtuala”, resursa pe care o pot genera plimbandu-se prin oraş şi colectând unitaţi de „XM”. Apoi, aceştia pot consuma energia participand la misiuni în lumea reala, calatorind la „portaluri” care vor fi amplasate in locuri publice, precum muzee, biblioteci şi alte locuri de acest tip.

Conceptul se asemănă cu World of Warcraft, unde toată lumea de pe glob joacă acelaşi joc”, a explicat Hanke. Participanţii la joc pot aparţine uneia din cele două echipe: „The Enlightened”, reprezentanţii puterii, sau „The Resistance”, cei care luptă împotriva puterii. La acest joc poate participa orice persoană de pe glob, cu menţiunea că zonele cu o densitate mai mare a populaţiei vor prezenta o competiţie mai mare pentru resurse.

 

Activitatea fizică în afara locuinţei este o componentă importanta a jocului. „Practic, eşti ca un şoarece într-un labirint pe telefon”, a spus Hanke. Alfel spus, intr-un MATRIX! Odată ajunşi acasa, participanţii pot revedea pe computer distanţele parcurse şi cum s-a desfăşurat jocul.

Pentru că este vorba despre jocul cu cea mai mare „harta” de pana acum, Google a angajat numeroşi artişti şi scenarişti de jocuri, urmând să conceapă elemente noi în mod constant, pentru a ţine participanţii în priza.
Google urmează să aibă şi beneficii concrete în urma acestui joc, semnând deja câteva contracte de publicitate. Astfel, jocul urmează sa integreze produsele şi magazinele companiilor care aleg sa işi faca reclamă în acest mod inedit.
 
P.S. Daca  ti-a placut ceea ce ai citit si daca esti de acord si crezi ca aceste carduri si ganduri pozitive ar putea fi utile si altor cititori, te invit sa il recomanzi la randu-ti, familiei, apropiatilor, prietenilor de pe Twitter, Facebook sau unde crezi TU ca este mai oportun.
De asemeni, daca ai alte opinii, sugestii sau pareri, mi-ar face placere sa le discutam impreuna pe rubrica de Comentarii. Ce zici, esti de acord?
Iti multumesc!
 

Un comentariu: