10 noiembrie 2012

Dor De ...Marketing Personal! Cu Brendon Burchard - The Millionaire Messenger (video

Felul pozitiv în care abordează viaţa şi munca i-a permis să spună „VOI FACE” în loc de „Voi încerca”. Este un exemplu de la care avem cu toţii ce invata, si care l-a facut intr-o perioada destul descurta sa devina Cel Mai Bun Speaker, Bine Vandut Autor, Trainer Si Coach, Milionarul Mesager - Brendon Burchard - Live. Love. Matter.

“Brendon inspires innovation simply by breathing.” — Yuca Hung, Director of Worldwide Organizational Development, LEVI STRAUSS & COMPANY

“Brendon was awesome and amazing! He boiled life and leadership down to the basics and engaged our audience in the process of realizing their greatest potential as humans and leaders.” Matt Kitchie, MIAMI UNIVERSITY

Trebuie sa recunosc ca de vreo 2 ani de cand calculatorul, Internetul si afacerile on-line au inceput sa reprezinte  provovare dar si o extensie a vietii mele, am descoperit posibilitati si oporunitati nenumarate, dar am si avut ocazia sa cunosc si chiar sa ma interactionez cu oameni de mare valoare!
Unul dintre aceste persoane pe care am adorat-o de la prima vedere a fost si este, Brendon Burchard, un tip simpatic, care se recomanda in video-ul de prezentare, ca fiind autor, speaker si consultant de afaceri ce incearca sa revolutioneze lumea antreprenoriala si de afaceri cu programele sale uimitoare. Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca pe site-urile sale,  www. expertsacademy.com(echitabil) si www.highperformanceacademy.com (o singura pagina simpla, dar placuta), nu am gasit nici un C.V. sau o alta informatie corporatista! In schimb, la o cautare mai amanuntita, povestea pe care am aflat-o despre acest tanar simpatic (pe care multi il vad drept continuatorul lui Anthony Robbins, cu care de altfel este si prieten) ma uimit in adevaratul sens al cuvantului! Deci, sa incepem,...

Originar din Montana, Brendon Burchard a implinit anul trecut (2011) treizeci de ani!!! La 19 ani a fost implicat intr-un accedent rutier din care abia a scapat cu viata. Peste criza existentiala care a urmat inevitabil accidentului, Brendon a trecut cautand si afland raspuns la 3 intrebari fundamentaleDid I Live? Did I Life? Did I matter?, si luand decizia ca "cea mai buna modalitate de a trai este sa profiti de fiecare oportunitate si sa

tratezi fiecare persoana cu respect si smerenie".  Această atitudine a fost pentru Brendon combustibilul  cu ajutorul căruia a construit o afacere care a prosperat pe baza principiului ascultării şi învăţării de la client, dar şi datorită faptului ca a folosit toate contactele pe care le avea pentru a-şi depasi temerile si a-şi atinge obiectivele. Abordarea sa (data drept exemplu si de Rex Maugham - Forever living)  a avut atat de mult succes, incat, in scurt timp, el a devenit un lider şi un autor extrem de căutat. In perioada de recuperare se pare ca la cunoscut Anthony Robbins, cu care a si stabilit o relatie stransa de prietenie, si pe care la luat drept model in cariera.

In 2007 scrie prima carte Life's Goden Ticket prin care autorul doreste sa-si impartaseasca viziunea a ceea ce reprezinta un "bilet de aur"(certificat) pentru viata. Care este mesajul pe care il primim fiecare la nastere? Brendon ne recomanda sa printam biletul de mai jos sa-l completam pe ambele parti, apoi sa il purtam cu grija ca pe un reminder al darului maret cu care am fost binecuvantati

Aparitia aceste carti conduce la primele aparitii ca speaker pentru prezentarea propriei carti, apoi in calitate de invitat alaturi de alte nume mari precum Anthony Robbins, Frank Kern, Chet Holmes s.a.
  


  
Anul 2008 este anul in care Brendon Burchard infiinteaza Experts Academy si publica The Student Leadership Guide,  "prima si singura carte de leadership (1)destinata studentilor (2) scrisa din 2 puncte de vedere: atat teoretic cat si conform realitatii din piata, (3) structurata pe nevoile si cerintele pietii actuale". Aceasta carte a fost (dupa cum se poate vedea si aici) apreciata si laudata atat de profesori, cat si de studenti datorita continutului si apelului la "practic" fiind numit o adevarata sursa de inspiratie si ... actiune! Ghidul Studentului la Leadership prezinta 6 elemente cheie (Cei sase "E") de ledership pe care studentii trebuie sa le invete si sa le stapaneasca pentru a conduce cu competenta si incredere: Envision, Enlist, Embody, Empower, Evaluate, si Encourage!

In 2011, dupa ce in 2010 a mai suferit un accident grav care sa lasat cu afectiuni pe creier, Brendon publica   The Millionaire Messenger. Make a Difference and a Fortune Sharing Your Advice. Acest carte, il transforma in nr.1 bestselling autor conform  New York Times si nr.1 pe Amazon, atat pentru "The Millionaire Messenger" cat si pentru "Life's Golden Ticket".  


Milionarul mesager  dezvaluie "secretele din spatele cortinei" in care isi desfasoara activitatea expertii in domeniu si te invata cum poti sa devii un expert cu influenta convingere,  extrem de bine platit prin intermediul site-urilor web, a cartilor, a discursurilor, a consultantei si coaching-ului si a programelor on-line. 
O recenzie facuta de un reputat critic, Gary Tomlinson, la The Millionaire Messenger, o puteti citi aici,  iar doua capitole, respectiv Capitolul V-Ten steps to an Expert Empire si Capitolul IX - The Messenger Manifesto, le puteti citi aici si aici.
 

Binecuvantat sa primeasca, cu ajutorul "Biletului de aur" o a doua sansa la viata, Brendon a luat decizia sa-si dedice intreaga viata ajutand atat oameni obisnuiti, cat si cei din categoriua medie, sa-si gaseasca vocatia si sa-si identifice scopul pentru a-si trai viata din plin. Prin urmare, Programul in 10 pasi predat de Brendon, in cadrul Experts Academy si intitulat "High Performance Academy" invata atat oamenii obisnuiti din lumea intreaga cum sa-si invinga temerile, cum sa-si creeze produsele proprii, marketing si pozitionare pe piata pe post de expert!
De altfel, in cadrul Seminarului din noiembrie, anul trecut, unul dintre participanti a fost si Serban Chinole, coach si consultant certificat de ICA (International Coach Academy) si ICF, care si-a prezentat impresiile pe blogul personal.

Quote startThe Charge will change your life. Our brains are hard wired to meet specific human drives, and learning to harness and activate those drives is the secret to success and happiness.Quote end - Daniel Amen
 
Inceputul lui 2012 debuteaza cu un nou succes prin aparitia cartii The Charge - Activating the 10 Human Drives That Make You Feel Alive. Cu aceasta noua carte, The Carge, cel mai bine-vandut autor al momentului a ales o strategie noua, si anume, sa trimita cate o copie a cartii  oricui cere o copie a cartii aici.

Imediat dupa ce a citit cartea, renumitul scriitor Paulo Coelho, autorul Alchimistului, afirma ca:  
"The Charge is an inspiring guide to the one thing we all want: more life in our lives. Brendon Burchard proves that we can harness our emotional drives to feel more alive, and that it's our internal charge that helps us meet life's challenges with joy and courage. I love this book." ("The Charge este un ghid inspirat pentru singurul lucru din viata pe care il dorim cu totiii.Brendon Burchard ne dovedeste că ne putem valorifica trairile emotionale  intr-un mod care sa te faca sa te simti mai viu, mai energic, si ca  aceasta este sarcina noastra, ​​care ne ajuta sa facem fata provocarilor vietii cu bucurie si curaj. Iubesc această carte. ").

In The Charge, Brendon sustine ca singura modalitate de a-ti imbunatati masurabil calitatea vietii  este de a afla cum poti face sa iti activezi ceea ce el numeste, cele 10 drivere, care sa te faca sa mai uman. Aceste drivere sunt identificate ca fiind dorintele tale pentru mai mult control, competenta, congruenta, atentie, conexiune, schimbare, provocare, exprimare creativa, contributie sii constiinta.
Odată ce ai invatat sa activezi aceste domenii din viata ta vei observa o schimbare in toata energia organismului.



Pentru cei care doriti o copie GRATUITA a acestei minunate carti, va recomand sa vizitati aceasta pagina!


Urmariti-l in final pe Brandon Burchard intr-o prezentare video, prima, prezentand modul cum pot fi activate cele 10 drivere care te vor face sa te simti ca traiest cu adevarat, iar apoi, mi-ar face o deosebita placere sa aflu si parerea voastra despre aceasta poveste. Ok?


P.S. Daca  ti-a placut ceea ce ai citit si daca esti de acord ca aceast articol ar fi util si altor cititori, te invit sa il recomanzi la randu-ti, prietenilor de pe Twitter, Facebook sau unde crezi TU ca este mai oportun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu