13 noiembrie 2012

Dor De Afirmatii Pozitive. De La ...Louise Hay! (video)

CRACIUNUL - Sarbatoarea Nasterii Domnului Vine Cu Promisiunea Ca ... Poti Sa-ti Vindeci Viata! Cu Puterea Gandului

"It's the repetition of affirmations that leads to belief. And once that belief becomes a deep conviction, things begin to happen. " ~ Muhammad Ali 

("Repetarea afirmatiilor conduce la credinta. Si odata ce credinta devine convingere, lucrurile incep sa se intample.")

Dragi prieteni si vizitatori ai blogului Dor De Naivitate, de maine 14 noiembrie, mai sunt exact 40 de zile pana la ziua in care se va sarbatori Nastere Sfantului Prunc Iisus Hristos. Dupa cum se stie, este una dintre cele mai asteptate Sarbatori ale lumii, atat de cei mari, dar mai ales de cei mici!
Fiind o Sarbatoare caracterizata prin ... bucuria de a darui si de a face cadouri, Dor de Naivitate, alaturi de Adrian Iacob si echipa Business Days a hotarat ca in fiecare zi, din cele 40 ramase, sa va ofere, pe langa posturile regulate, cate un un card si un gand pozitiv din colectia de carduri "Puterea Gandului" ale scriitoarei Louise L.Hay, lector metafizician, profesor si autoare a 27 de carti bestseller, incluzand "Poti sa-ti vindeci viata" si "Poti face acest lucru". Lucrarile sale au fost traduse in 25 de limbi, in 33 de tari din lume.

Deci incepand de maine, 14 noiembrie, pe pagina de Facebook Dor de Naivitate, in fiecare dimineata, va veti putea incepe ziua cu cate o "afirmatie" si un card semnate Louise Hay care va vor ajuta sa va regasiti puterea interioara, sa va regasiti respectul de sine pana la dragoste, prosperitate si iubire.

Va fac aceeasi recomandare ca si Louise Hay, sa va printati aceste carduri si "sa le asezati in casa, in masina, sau ... sa le daruiti prietenilor si familiei. Cititi afirmatia in fiecare dimineata si priviti cum ziua vi se va desfasura fara efort si plina de viata."
P.S. Daca  ti-a placut ceea ce ai citit si daca esti de acord si crezi ca aceste carduri si ganduri pozitive ar putea fi utile si altor cititori, te invit sa il recomanzi la randu-ti, familiei, apropiatilor, prietenilor de pe Twitter, Facebook sau unde crezi TU ca este mai oportun.
De asemeni, daca ai alte opinii, sugestii sau pareri, mi-ar face placere sa le discutam impreuna pe rubrica de Comentarii. Ce zici, esti de acord?
Iti multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations