26 noiembrie 2012

Dor De O Cauza Nobila: Copiii Nu Sunt ... De Vanzare!

Copiii NU SUNT De Vanzare!

“Că Tu ai zidit rărunchii mei Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele”
(Ps. 118, v 13)
Ieri, in timp ce studiam cartea dr. Christa Gross Todea, "Vaccinurile: PREVENTIE SAU BOALA? - O noua patologie pediatrica", despre care am scris in ultimul articol, un prieten drag, Cristi Marin, mi-a adus l-a cunostinta o Campanie intitulata Copiii Nu Sunt De Vanzare, initiata, din cate am inteles de echipa Observatorului de la Antena 1 (nah, ca desi nu agreez televizorul, le fac si reclama!- dar trebuie sa  accept ca mai au si initiative ce merita a fi promovate, ca aceasta)!

Campania Copiii NU SUNT De Vanzare isi propune sa atraga atentia autoritatilor, inca o data, asupra faptului ca in Romania anului 2012, membra a Uniunii Europene, mai sunt legi strambe(si nu putine!) care trebuie schimbate!


Am aderat la aceasta Campanie din prima clipa, de cum am auzit caci, nimic nu e mai scump pe lumea asta, decat ... COPIII! Altii se chinuie ani de zile, fac tratamente si isi doresc sa aiba un COPIL, iar cei ce il au, il transforma intr-o marfa! RUSINE!!!
ACEL OM NU POATE FI NUMIT PARINTE!!!

"Pentru mine copiii reprezinta totul si este responsabilitatea nostra sa ii reprezentam si sa ii sprijinim neconditionat! Trebuie sa facem tot posibiul sa ii protejam, uneori chiar si de parinti lor..." - afirma Cristi Marin, un tanar familist care inca nu are copiii, dar isi doreste! Si  ca el, sunt multi in  tara asta, cu siguranta!!!
Dar cu toata dragostea si dorinta lor, nu cred ca ar concepe vreodata sa trateze copiii ca pe o marfa. NICIODATA!


Ce putem face noi, in aceasta situatie? - s-ar putea intreba unii, este treaba statului, a celor indreptatiti!
Nu fratilor, nu putem sta cu mainile in san! Chiar daca nu putem face CHIAR nimic, CEVA tot putem face: sa luam ATITUDINE si sa profitam de dreptul pentru care au murit (culmea!) o multime de tineri, in 1989, LIBERTATEA DE A NE EXPRIMA!
Intra pe pagina de Facebook a Campaniei Copiii Nu Sunt De Vanzare sau cauta diverse solutii prin care poti sustine si TU aceasta Campanie, eventual poarta insigna campaniei, si hai sa demonstram ca ...
chiar daca individual suntem doar picaturi, impreuna putem form un ocean!

Urmeaza linkul de mai jos si poarta si TU insigna Campaniei Copiii Nu Sunt De Vanzare!
http://bitly.com/PoartaInsigna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations