28 noiembrie 2012

Dor De ... ZIG ZIGLAR - The Salesman Of Salesman!


Astazi, 28 Noiembrie 2012, A Murit ZIG ZIGLAR!


Pagina oficiala de Facebook Zig Ziglar a anuntat in cursul dupa-amiezii ca MARELE Zig Ziglar a trecut in nefiinta in urma unei pneumonii usoare.  

Zig Ziglar a fost o adevarata legenda, a fost cel care ne-a invatat prin cartile, Seminariile si cursurile tinute ca "intr-o lume in care se vinde orice, de la caracter la mărfuri de tarabă, precupeţia a ajuns o artă. Mulţi dintre noi au admirat modul prin care orientalii ştiu să-şi vândă marfa. Profesionistul acestui domeniu ştie că fericirea nu înseamnă plăcere, ci o victorie asupra altora mai slabi ca el. În această luptă nu se iau prizonieri, ci doar vasali ai poftelor. Trebuie să ştii să seduci, să fii mai la curent cu soluţii inovative şi mai ales să cunoşti mecanismele pieţei, ca să nu spunem cât de important e să ai spioni în arsenalul adversarilor."

Zig Ziglar, omul a carui determinare a fost aceea  de a fi un sfetnic bun în guerilla marketingului lumii noi, vorbeste acum ingerilor, din casa lui Isus! 


Daca ai citit macar una din cartile lui Zig Ziglar, sau daca vre-unul din discursurile sale au avut vreun impact asupra vietii tale, lasa un Comentariu mai jos sau intra pe pagina de Faccebook , http://www.facebook.com/ZigZiglar, pentru a lasa un mesaj familiei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste articolele noi introducand adresa de E-mail!

FREE Program from Tony Robbins

Motivatie pentru SUCCES!

My Daily Afirmations